Print
Zoom In
Zoom Out

اعزام مبلغین حوزه علمیه خواهران تویسرکان به مدارس دخترانه

شناسه مطلب: 12559
زمان انتشار: شنبه 29 خرداد 1400 ساعت 12:02

مدیر مدرسه علمیه کوثر تویسرکان گفت: این مدرسه مبلغان خود را جهت تبلیغ به مدارس دخترانه تویسرکان اعزام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، لیلا ترکاشوند در گفت و گویی، از اعزام مبلغین مدرسه علمیه کوثر تویسرکان به حوزه های امتحان نهایی متوسطه دخترانه در شهر و روستا خبر داد و گفت: در ایام پذیرش سراسری حوزه های علمیه، این مدرسه در سنوات گذشته، با شیوه های نوین و ابتکاری میزبان دانش آموزان دختر سال سوم و چهارم متوسطه دو و همچنین اولیاء هر دو مقطع متوسطه بود، که با حضور اساتید کارشناس  از دفتر تبلیغات اسلامی قم این کار اجرا می شد، اما امسال با توجه به شرایط حاکم امکان اجرایی کردن این برنامه نبود.

مدیر مدرسه علمیه کوثر تویسرکان با با بیان اینکه فضای تبلیغی گسترده حقیقی را به خاطر بیماری کرونا و عدم دسترسی به دانش آموزان از دست داده ایم، افزود: یکی از کارها جهت جذب حداکثری امسال ،تشکیل کارگروه پذیرشی متشکل از مبلغین توانمند و آموزش دیده بود.

وی با بیان شرایط پذیرش ادامه داد: چند روزی است کارگروه پذیرش در حال فعالیت و تهیه بسته های فرهنگی ویژه دانش آموزان دختر پایه دوازدهم در روزهای پایانی سال تحصیلی و پایان پذیرش هستند که با هماهنگی های انجام شده با رئیس آموزش پرورش بخش های شهر و روستا، مبلغین را به حوزه های امتحانی نهایی اعزام کنیم و این بسته های فرهنگی شامل نکته های اخلاقی –معرفتی مناسب دانش آموزان، اطلاعیه پذیرش، اینفوگرافی اهم فعالیتهای آموزشی،فرهنگی و پژوهشی مدرسه بود ،که هدف از این کار ، این است که بتوانیم حوزه را بیشتر به این قشر بشناسانیم.

خانم ترکاشوند با اشاره به طرحی که چند روز پیش در مدارس با حضور مبلغین برگزار شد، اظهار داشت: در ایام پذیرش ضمن هماهنگی با روسای آموزش و پرورش شهری و روستایی ۷ نفر از مبلغین خواهر به ۴ حوزه امتحان نهایی به مدت ۴ روز اعزام شدند.

 وی، اجرای طرح مذکور را در ایام پذیرش حوزه های علمیه و به خاطر عدم حضور مبلغین در مدارس به خاطر تعطیلی و اوضاع به وجود آمده و به منظور ارتباط و پاسخگویی به سوالات دانش آموزان در خصوص برنامه های حوزه عنوان کرد و گفت: تبلیغ چهره به چهره یکی از بهترین شیوه های تبلیغی است که متاسفانه با توجه به شرایطی که به وجود آمد ارتباط مبلغین با دانش آموزان محدود شد، ولی با اجرایی شدن این طرح که ویژه  مقطع متوسطه دوم بود ،با استقبال خوب دانش آموزان،روسای آموزش پرورش و مدیران مدرسه همراه بود. 

مدیر مدرسه علمیه کوثر تویسرکان در پایان با اشاره به همکاری و تعامل بسیار خوب حوزه علمیه خواهران با اداره آموزش و پرورش شهر و روستا در مناسبتهای مختلف ، گفت: از جمله این تعامل ها  برگزاری همایش های متعدد  دانش آموزی در فضای حوزه،اعزام مبلغ خواهر به عنوان مشاور،مبلغ طرح امین در ۵ مدرسه و در بخش فرهنگی-تربیتی و پرورشی و امام جماعت خواهر در ۱۷ مدرسه  در طول سال بود، که امسال با توجه به شرایط به صورت مجازی فعالیتها انجام شد.



مدیر حوزه علمیه استان بوشهر

ایجاد اعتماد به نفس و مسئولیت‌پذیری در دانش‌آموزان از رسالت‌های مهم مربیان است

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

برگزاری کار گروه همکاریها در دو شهرستان آذربایجان شرقی

حضور نماینده ولی فقیه در کرمانشاه

نشست شورای همکاری حوزه و آموزش و پرورش کرمانشاه  برگزار شد

به ریاست نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی

نشست شورای همکاری‌ حوزه‌ علمیه و آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، برگزار شد

به مناسبت میلاد نور

در محضر امام حسن عسكری(ع)

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان؛

آینده کشور از مدرسه ساخته می‌شود/تحقق سند تحول بنیادین جدی‌تر دنبال شود

فعالیت ۳۵۰مبلّغ در مدارس استان چهار محال و بختیاری

نویسنده کتاب «چلچراغ نماز و مدرسه»

۹۰ درصد دانش آموزان نماز خوان، از مادر یاد گرفته اند

با حضورنماینده ولی فقیه در استان فارس

طرح «نماز الفبای تربیت» در شیراز اجرا شد

مشاوروزیرآموزش و پرورش

سرمایه‌گذاری در نظام آموزشی و تربیتی تضمین  کننده رشد و پیشرفت کشور است.

حضورامام جمعه زابل در بین دانش آموزان

مدیر حوزه علمیه استان بوشهر

ایجاد اعتماد به نفس و مسئولیت‌پذیری در دانش‌آموزان از رسالت‌های مهم مربیان است

هدف مدارس صدرا تربیت دانش آموزان متعهد و آینده ساز است

گزارشی از کارگروه های ستاد همکاریها درآذربایجان شرقی

اجرای پویش «سلام به آینده» با مشارکت مدرسه علمیه امام صادق(ع) تهران

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

مدرسه، کانون نور و دانایی است