Print
Zoom In
Zoom Out

مدیر حوزه علمیه خواهران کلاردشت؛

بسیاری از فارغ التحصیلان ما در مدارس امین و آ.پ فعالیت دارند

شناسه مطلب: 12433
زمان انتشار: دوشنبه 30 فروردین 1400 ساعت 09:08

عضو کمیته همکاریهای کلاردشت گفت: بسیاری از فارغ التحصیلان حوزه علمیه خواهران کلاردشت به عنوان دبیر، مشاور و مبلغ در مدارس امین مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، زهرا بحرکاظمی مدیر حوزه علمیه خواهران کلاردشت در سخنانی اظهارکرد: یکی از توفیقات حوزه علمیه خواهران تربیت معلمانی مربی و آشنا به مقوله تعلیم و تربیت است که بحمدلله توانسته اند در این زمینه کارشناسانی خبره تربیت و به جامعه عرضه کنیم.

مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا(سلام الله علیها) کلاردشت گفت: یکی از بارزترین فعالیت‌های این مدرسه حضور بانوان طلبه در مدارس امین و همچنین در اردوهای جهادی و تأثیر بسزای آن‌ها در روستاها، محلات و شهر است.

خانم بحرکاظمی اظهار کرد: رسالت عظیم حوزه‌های علمیه، حفظ دین و مقابله با انحرافات بوده که خود مهم‌ترین برنامه در امور فرهنگ‌سازی است، چرا که حفظ ارزش‌های دینی از هر گونه انحراف و ارائه درست آن، یک نوع فرهنگ‌سازی است.

وی با بیان این‌که حوزه در تاریخ کشور ما، همواره ‌متولی اصلی هدایت دینی در جامعه بود، افزود: حوزه در طول تاریخ مرجع رسمی تبیین ارزش‌ها، تثبیت باورهای دینی، استنباط احکام عملی، روحانیت بوده است و در حال حاضر نیز این قشر در پرتو همان محوریت دینی خویش توانست، انبوهی از مردم دین‌خواه را به همراه خود کرده و هدایت و اجرای یک انقلاب مبتنی بر دین را بر عهده بگیرد.

وی در ادامه با اشاره به آغاز پذیرش مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) کلاردشت، گفت: این مدرسه علمیه یکی از مهم‌ترین مراکز فرهنگی  است  که در سال۱۳۷۴با حمایت جمعیت تعاون تهران تأسیس شد و بعد از راه‌اندازی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران همانند سایر مدارس تحت پوشش این مرکز قرار گرفت.

مدیر مدرسه علمیه خواهران کلاردشت ضمن اعلام اینکه هم اکنون مسئولیت این مدرسه علمیه را حجت الاسلام والمسلمین سید محسن دیباجی ،نماینده جمعیت تعاون اسلامی،  برعهده دارد، اضافه کرد: تاکنون بیش از ۷۸طلبه از این مدرسه علمیه فارغ‌التحصیل شده‌اند و در نهادهای دولتی و غیردولتی به‌ عنوان مبلّغ، مدرس، مؤلّف، کارشناس دینی و سایر مشغول به فعالیت هستند، البته اکثر فارغ‌التحصیلان این مدرسه در اداره آموزش‌وپرورش به‌عنوان دبیر و مشاورین امین فعالیت دارند.

وی تأکید کرد: محوریت فعالیت‌های فرهنگی کلاردشت توسط طلاب، اساتید و کادر این مدرسه علمیه به‌عنوان رکن اصلی و قطب فعالیت‌های فرهنگی این شهرستان، در مناسبت‌های مختلف انجام می‌شود و فعالیت مستمر و درخشش بانوان طلبه در برنامه‌های تبلیغی و غیره همواره مورد تقدیر مسئولان کلاردشت قرار گرفته است.



نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

پیش‌نشست شورای همکاری‌ سیستان و بلوچستان برگزارشد

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است