Print
Zoom In
Zoom Out

معاون فرهنگی مدرسه علمیه خواهران بهشهر؛

40 مبلغه در مدارس امین شهرستان فعال هستند

شناسه مطلب: 12427
زمان انتشار: شنبه 28 فروردین 1400 ساعت 12:56

معاون فرهنگی مدرسه علمیه خواهران قدسیه بهشهر از فعالیت 40 مبلغه در مدارس امین این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع ستاد همکاریها، مطهره فغانی معاون فرهنگی مدرسه علمیه خواهران قدسیه بهشهر اظهارکرد: این مدرسه ابتدا به‌عنوان یک مرکز فرهنگی دینی پایه‌گذاری شد و به برگزاری کلاس‌های قرآنی و اعتقادی پرداخت و از سال ۱۳۷۹ در اختیار خواهران طلبه قرار گرفت.

وی افزود: این واحد آموزشی فرهنگی جزء اولین مراکز حوزه‌های علمیه خواهران در استان مازندران است که دی ماه ۱۳۶۱ توسط حضرت آیت الله سید صابر جباری (ره) تاسیس شد.

معاون فرهنگی مدرسه علمیه خواهران بهشهر ادامه داد: این مرکز در سال تحصیلی ۱۳۷۷_۱۳۷۶ به‌عنوان یکی از مدارس تابعه مرکز مدیریت خواهران درآمد که در حال حاضر با ارتحال آیت الله جباری به صورت هیات امنایی اداره می‌شود.

*تحصیل ۱۳۵ طلبه در این مدرسه

وی اعلام کرد: تعداد کل طلبه‌هایی که در این مدرسه موفق به ارائه تحقیق و مقالات پایانی شده و مدرک سطح دو را دریافت کردند ۲۱۱ نفر است.

وی تصریح کرد: همچنین تعداد زیادی از این طلاب در سطح سه و عده‌ای هم در دانشگاه‌های همجوار ادامه تحصیل می‌دهند.

خانم فغانی خاطرنشان کرد: تمامی اساتید این مدرسه علمیه از دانش‌آموختگان همین مدرسه هستند که بعضی از آن‌ها در مدارس علمیه دیگر و دانشگاه مشغول به تدریس بوده و در حال حاضر نیز ۱۳۵ طلبه در این مدرسه تحصیل می‌کنند.

فعالیت ۲۵۰ مبلغ در مدرسه علمیه قدسیه

معاون فرهنگی این مدرسه علمیه در راستای بیان فعالیت‌های فرهنگی تبلیغی این مدرسه، تاکید کرد: تعداد مبلغان مدرسه ۱۵۰ نفر است که به‌صورت گسترده و فعال در مدارس، دانشگاه‌ها، ستاد اقامه نماز، مساجد و پایگاه محلات و غیره مشغول به تبلیغ هستند.

وی اضافه کرد: حدود ۴۰ نفر از طلاب به‌عنوان ائمه جماعات، مربیان"طرح  امین" و "شهید بهنام " که هر یک از این طرح‌ها مربوط به آموزش و پرورش است در مدارس حضور دارند.

خانم فغانی اظهار کرد: حضور، ارتباط و همکاری کادر، اساتید و طلاب با دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، بهزیستی، سپاه شهرستان، بسیج جامعه زنان، زندان زنان شهرستان، پاسخ‌گویی به احکام و مسائل شرعی و ارائه مشاوره تلفنی و حضوری در طول سال، دستگیری از افراد کم‌برخوردار، وجود مرکز نیکوکاری فرهنگی و برگزاری اردوهای داخلط و خارج استان از جمله فعالیت‌های فرهنگی این مدرسه است.

وی در پایان با اشاره به فعالیت‌های این مدرسه در ایام شیوع کرونا اذعان داشت: فعالیت‌های ما در ایام کرونا نه تنها متوقف نشده، بلکه با قوت بیشتری در فضای حقیقی و مجازی ادامه پیدا کرده که برگزاری کلاس اخلاق، نشست‌های بصیرتی، تشکیل گروه‌های جهادی جهت تجهیز اموات کرونایی، کارگاه ساخت تولید ماسک و گان بهداشتی و... از جمله این فعالیت‌هاست.




درادامه سلسله بازدیهای دبیرستاد همکاریها

نشست مدیران و مربیان طرح امین منطقه۱۷ با مشاور وزیرآموزش و پرورش

معاون تبلیغ حوزه های علمیه درنشست  شورای همکاریهای هرمزگان

دشمن با استفاده از رسانه، فضای مجازی و هنر، به دنبال تسخیر ذهن و قلب دانش‌آموزان است.

گزارش استانی

طرح تربیتی امین، گامی در مسیر تربیت معنوی دانش‌آموزان

با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش

همایش نوگلان فاطمی برگزار شد

به همت مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی

تشکیل حلقه های علمی پاسخ به پرسش ها و شبهات دانش آموزی

کتاب نهج البلاغه ویژه نوجوانان رونمایی شد

شرکت  ۳۰۰ هزار دانش آموزاصفهانی در مسابقه نهج البلاغه خوانی

با حضور نماینده ولی فقیه

میزبانی مصلای اردبیل از 2000 دانش آموز دختر روزه اولی

با حضور نماینده ولی‌فقیه

میزبانی مصلای ارومیه از ۱۴۰۰ دانش‌آموز روزه اولی

درادامه سلسله بازدیهای دبیرستاد همکاریها

نشست مدیران و مربیان طرح امین منطقه۱۷ با مشاور وزیرآموزش و پرورش

ویژه دختران؛

کتاب «آنچه یک جوان باید بداند» به ایستگاه بیست و نهم رسید

امام جمعه ارومیه

آمورزش و پرورش در پاسخ به شبهات اعتقادی دانش‌آموزان بیش از گذشته فعال باشد

در ماه مبارک رمضان

تبلیغ چهره به چهره  کارشناسان دینی درمیان دانش آموزان

برنامه‌های تربیتی دانش آموزی استان کرمان در ماه رمضان تشریح شد

طرح حضور پس از پایان ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه یزد اجرایی می‌شود

با موافقت مدیر حوزه های علمیه

افزایش ظرفیت مبلغین طرح هجرت ویژه روحانیون شاغل در آموزش و پرورش هرمزگان

امام جمعه زنجان:

تفکر نسل جدید را به اندیشه‌های قرآنی نزدیک کنیم

در یکی از روستاهای دهلران صورت گرفت

رنگ آمیزی مدرسه بجای اقامت در هتل ! + فیلم