به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون فرهنگی و تبلیغ حوزه علمیه مازندران در این مراسم با اشاره به تلاش و مجاهدت شبانه روزی مبلغان دینی در عرصه تبلیغ، از فعالیت تبلیغی بیش از ۲۰۰ مبلغ خواهر در سطح مدارس امین استان خبر داد.
وی با بیان این که در عرصه تبلیغ هر میزان سرمایه گذاری کنیم باز هم کم است، ادامه داد: در برابر هجمه های بسیار دشمنان علیه دین و ارزش های معنوی باید از همه ظرفیت ها به منظور خنثی سازی توطئه دشمن استفاده کنیم.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که برنامه های فرهنگی و تبلیغی در سطح جامعه نیازمند حمایت جدی تری از سوی متولیان فرهنگی و دینی کشور است، افزود: در حال حاضر به دلیل محدودیت ها و مشکلاتی که وجود دارد از ظرفیت همه مبلغان در بخش های آموزشی، فرهنگی و تبلیغی استفاده نمی شود.
حجت الاسلام صادقی بر ضرورت اجرای مستمر طرح های تبلیغی و فرهنگی با موضوعات روز به ویژه در حوزه عفاف و حجاب در سطح مدارس آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: امروز تضعیف فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه یکی از راهبردهای اصلی دشمن برای ضربه به دین است.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که دشمن می کوشد تا فرهنگ دینی در جامعه اسلامی کمرنگ شود، ادامه داد: بهترین راه غالب شدن فرهنگ غربی بر فرهنگ دینی و ارزشی ما، کمرنگ کردن ارزش های معنوی و دینی در میان مردم به ویژه نسل جوان جامعه است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با تأکید بر انسجام بخشی به فعالیت های فرهنگی و تبلیغی در سطح جامعه خاطرنشان کرد: متأسفانه یکی از آسیب ها و مشکلات فعالیت های فرهنگی و تبلیغی جامعه ما نبود انسجام لازم در این بخش است.
حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که حوزه علمیه ظرفیت بالایی در عرصه تبلیغی و فرهنگی دارد که باید سایر نهادها از آن بهره مند شوند، ادامه داد: خوشبختانه در سال های اخیر با تعامل مستمر با آموزش و پرورش توانستیم گام های مؤثری در تقویت برنامه های فرهنگی و تبلیغی در سطح مدارس برداریم.
استاد حوزه علمیه مازندران، اثرگذاری فعالیت های تبلیغی در سطح مدارس را نیازمند استمرار و تقویت آن دانست و تصریح کرد: متأسفانه شیوع ویروس کرونا محدودیت هایی را در همه بخش های کشور به وجود آورد که البته مبلغان طرح مدارس امین برنامه های خود در قالب نرم افزار شاد دنبال کردند.