به گزارش مرکز اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاریها، دبیر کمیته همکاریهای استان لرستان گفت: برگزاری گفتمانهای دینی با حضور متخصصین و همکاری بین آموزش و پرورش و حوزههای علمیه، تاکنون در بستر فضای مجازی بیش از ۸۵۰ گفتمان دینی را برای دانشآموزان، مربیان، اولیا و مدیران برگزار کردیم.
حجتاله مومنی اظهار کرد: برای هرکدام از ساحتهای سند بنیادین آموزش و پرورش اهداف کلانی ترسیم شده که قاعدتاً ما برای رسیدن به این اهداف باید زمینههایی را در مدرسه ایجاد کنیم که دانشآموزان به آن برسند.
وی ادامه داد: اولین ساحت مورد بحث در این سند تعلیم و تربیت اعتقادی، عبادی و اخلاقی بود که هدف غایی آن این است که ما دانشآموزان را از طریق ارتقا بُعد معنوی و ارتباط به ذات هستی، تقید به احکام اسلام و دین و دعوت سایرین به احکام دینی و حضور مؤثر دین در اخلاق و رفتار دانشآموزان هستیم.
مومنی تصریح کرد: ما در مدارس فعالیتهای متنوعی ازجمله برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز با رشتههای مختلف داریم که در حال حاضر ۱۳۰ هزار دانشآموز ما در سراسر استان در مسابقات قرآنی شرکت کردند.
معاون آموزش و پرورش لرستان با اشاره به حضور بیش از ۷۰ هزار دانشآموز در طرح حفظ جز ۳۰ قرآن، عنوان کرد: ما معتقد هستیم که قرآن یک کتاب هدایت کننده است و میتواند انسان را در زمان ورود به اجتماع در مقابل بسیاری از آسیبها محافظت کند.
وی تصریح کرد: برگزاری گفتمانهای دینی با حضور متخصصین و همکاری بین آموزش و پرورش و حوزههای علمیه، تاکنون در بستر فضای مجازی بیش از ۸۵۰ گفتمان دینی را برای دانشآموزان، مربیان، اولیا و مدیران برگزار کردیم.
مومنی با اشاره به اینکه طرح ریزی انواع جشنوارهها با موضوعات مختلف در دستور کار است، تصریح کرد: در حوزه معاونت پرورشی عنوان و موضوع کم نداریم، یعنی هر هفته و هر روزی را میتوان مسابقه طراحی کرد.
معاون آموزش و پرورش لرستان تصریح کرد: از اسفندماه ۹۸ تاکنون بیش از ۷۰ هزار دانشآموز در رشتههای مختلف در جشنوارههای حوزه قرآن و عترت شرکت کردند.
وی با اشاره به اینکه ۴۵۰ روحانی در مدارس ما در فضای مجازی حضور دارند، عنوان کرد: علیالرغم این فعالیتها ۱۴ مرکز دارالقرآن کریم داریم که به صورت تخصصی در ۱۴ شهر استان خدمات قرآنی ارائه میدهند.