به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، موسوی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش درسخنانی بر اهمیت همکاری و تعامل حوزه و آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: در خصوص تولید محتوا آموزش و پرورش اقدامات خوبی داشته است اما آنچه لازم است به آن توجه گردد مدارس حاشیه نشین ومناطق کم برخوردار و آسیب پذیر است/
دبیر کمیته همکاریهای استان کرمانشاه افزود: لازم است تعامل میان حوزه علمیه با مدیران و مربیان پرورشی درخصوص همفکری ویژه در خصوص مدارس حاشیه استان صورت بگیرد.
در ادامه حجت الاسلام باقری معاون تبلیغی حوزه علمیه برادران اظهارداشت: معاونت تحقیق حوزه با همکاری حوزه علمیه قم با نیازسنجی که از آموزش و پرورش دریافت می کنند، این شبهات رصد خواهد شد و با تولید محتوا پاسخ داده که در اختیار گروه های هدف قرار می دهد تا در شبکه شاد منتشر گردد.
خانم فلاحی معاون تبلیغی حوزه علمیه خواهران پیشنهاد داد: خواهران طلابی که دوره مشاوره گذرانده اند در ساعت خاصی که دانش آموزان مشاوره دینی بدهند.
توسلی معاون فرهنگی اداره اوقاف استان نیز گفت: برگزاری دوره توانمندسازی ویژه پاسخ گویی به شبهات برای مبلیغین و مربیان پرورشی برگزار شود.
وی ادامه داد: در همین راستا تفاهم نامه ای بین اداره کل آموزش و پرورش و سازمان اوقاف و امور خیریه استان به امضا رسیده است که در راستای آگاهی بخشی، اولیا و مربیان و همیاری آنان در تربیت فرزندان اقدام به تشکیل مرکز تخصصی مدیریت مشاوره دینی کنند.
حجت الاسلام کارگر معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان بیان داشت: با توجه به در اختیار نداشتن شبکه شاد توسط برخی از دانش آموزان پیشنهاد داد که معلمان همان منطقه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ساعتی مشخص در مسجد حضور پیدا کنند و دروس را با دانش آموزان کار کنند.