Print
Zoom In
Zoom Out

معاون پژوهش وبرنامه ریزی ستاد همکاری ها:

بیش از شش درصد جمعیت دانش آموزی خراسان جنوبی در مدارس معارف اسلامی تحصیل می کنند

شناسه مطلب: ۱۲۲۳۲
زمان انتشار: يكشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ ساعت ۰۷:۴۶

معاون پژوهش وبرنامه ریزی ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش گفت: ۱۴ سال از تشکیل ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش گذشت و در سایه این همکاری ها، شاهد رشد و ارتقای فعالیت های فرهنگی، آموزشی و اعتقادی در مدارس کشور بودده ایم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، علیرضا رحیمی، در نشست کمیته همکاری های استان خراسان جنوبی، تصریح کرد: در حال حاضر ۵۰ فعالیت در ستاد همکاری ها اجرا می شود که برگزاری ۸هزار گفتمان بصیرتی، اعزام ۳۰ هزار مبلغ به مدارس کشور، و حضور ۴ هزار روحانی طرح امین  دز مدارس کشورتنها گوشه  ای از دستاوردها ی این ستاد می باشد.

وی، با اشاره به جذب ۲ هزار سرباز طلبه در سال جاری، عنوان کرد: روحانیون می توانند در ۸ رشته مرتبط با علوم انسانی و معارف اسلامی در ماده ۲۸ در آزمون های استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنند.

معاون پژوهش وبرنامه ریزی ستاد همکاری های وزارت آموزش و پرورش از جذب ۴۵۰ روحانی کشوردر قالب ماده ۲۸ خبر داد و افزود:  در سال گذشته جلسات آموزش و خانواده با رویکرد عفاف و حجاب و با مشارکت طلاب حوزه های علمیه در بیش از ۲۰ هزار مدرسه کشور برگزار شد.

وی از مشاوره اساتید حوزه های علمیه در تدوین و چاپ کتب درسی از امسال خبر داد و تشریح کرد: انعقاد تفاهم نامه ۵ ساله بر مبنای اجرای برنامه ها و زیر نظام های سند تحول بنیادین بین آموزش و پرورش و حوزه های علمیه کشور زمینه  جهشی چشمگیر و تحولی عظیم در تدوین برنامه ها و فعالیت ها شد.

این مقام مسئول دروزارت آموزش و پرورش با بیان این که هیچ استانی در کشور به اندارزه خراسان جنوبی، در زمینه نهادینه کردن طرح ها و برنامه های کمیته همکاری ها فعال نبوده است، افزود: در حال حاضر ۱/۶ درصد جمعیت دانش آموزی استان در مدارس معارف اسلامی تحصیل می کنند که از این حیث بهارستان علم و ادب رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

معاون پژوهش وبرنامه ریزی ستاد همکاری های وزارت آموزش و پرورش از فعالیت ۲۱۳ مدرسه معارف اسلامی در کشور خبر داد و افزود: در حال حاضر قریب ۲ هزار دانش آموز خراسان جنوبی متقاضی ادامه تحصیل در مدارس معارف اسلامی هستند که به علت فراهم نبودن زیر ساخت ها فعلا این امکان وجود ندارد، از این رو توسعه این نوع مدارس باید مورد توجه کمیته همکاری ها در استان قرار گیرد.

به گفته رحیمی باید به دستگاه تعلیم و تربیت به عنوان تضمین کننده تربیت نیروی انسانی مؤمن، متعهد، ماهر، اندیشه ورز و متفکری نگاه شود که قرار است؛ تداوم بخش راه علما، شهدا و دانشمندان ایران اسلامی باشد.

 کلیپ / گزارشی از توانمندسازی طلاب وظیفه در آموزش و پرورش خراسان رضوی

نشست کارگروه تبلیغ دانش آموزی ستاد همکاریها برگزارشد

مسئول مرکز اُفق حرم احمد بن اسحاق(ره)

جشن تکلیف یک رویداد جذاب و شاد مذهبی است

آیت الله اختری در همایش مکتب مقاومت، مکتب آرمانی:

مقاومت را از طریق جهاد تبیین برای دانش آموزان و نوجوانان فرهنگ سازی کنیم

دانش آموزان البرزی و یک روز شاد مهدوی

امام جمعه سمنان

تعابیر زیارت جامعه کبیره در بخش‌های تربیتی و پرورشی مدنظر قرار گیرد

امام جمعه ساری

باید تبیین کرد رشد علمی در سایه تربیت دینی معنا پیدا می کند

همزمان در سراسر کشور

زنگ مقاومت در چهارشنبه امام رضایی توسط دانش آموزان

در نشست شورای همکاریهای  قزوین مطرح شد:

با حضورطلاب طرح امین  برنامه های امور دینی برای دانش آموزان اجرا می شود

فضیلت ماه رجب

ندای فرشته ماه رجب و پاسخ خداوند !

در گفتگو با کارشناسان مسائل فرهنگی و اجتماعی مطرح شد؛

شهید سلیمانی؛ الگوی جاودان همه دلدادگان جبهه ایمان و مقاومت / تبیین هنرمندانه مکتب حاج قاسم؛ رسالت شیفتگان سردار

گردهمایی روحانیون طرح امین تکاب

نشست مشترک مدیران و معاونین پرورشی مدارس ارومیه با روحانیون مبلّغ

امام جمعه یزد میزبان دانش‌آموزان نو تکلیف

دانش آموزان و فرهنگیان اصلی ترین جامعه هدف برای جنگ شناختی دشمن هستند