به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین حسین ملانوری، در دیدار با فرماندار ویژه و مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشان به تعامل ۱۶ ساله حوزه با آموزش و پرورش اشاره و نظارت بر کتب درسی دوران ابتدایی و دبیرستان، اعزام مبلغ به مدارس آموزش و پرورش در قالب امام جماعت و مشاوران متخصص، اجرای طرح امین را از مهمترین تعاملات حوزه های علمیه با آموزش وپرورش عنوان کرد.
در ابتدای این جلسه مدیر آموزش و پرورش کاشان به تشریح اقدامات انجام شده در مورد طرح امین پرداخت.
در ادامه سرپرست معاونت تبلیغ حوزه های علمیه کشور با بیان اینکه کشور باید به دست فرزندانی که درست تربیت شده اند، سپرده شود، افزود: اگر نتوانیم جوانان خوبی برای آینده تربیت کنیم تمام زحمات ما به باد خواهد رفت.
وی، کاهش و ریشه کنی مفاسد و تضمین امنیت آینده کشور را در گرو تربیت جوانان پاک و مخلص دانست و ادامه داد: اگر جوانان کشورمان را درست تربیت کنیم دیگر با نا امنی و مفاسداجتماعی روبرو نخواهیم شد.
حجت الاسلام والمسلمین ملانوری با بیان اینکه طرح امین ابتدا در قم با یک تیم ۵ نفره پیاده شد، گفت: درحال حاضر طرح امین در ۴ هزار مدرسه کشور اجرا می شود و نظر آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه هم بر اجرای این طرح در مدارس آموزش وپرورش سراسر کشور است.
وی ادامه داد: دلیل اینکه رسانه های معاند علیه طرح امین جوسازی کرده اند، به خاطر این است که خطر پیوند حوزه و آموزش وپرورش که محل تربیت نسل آینده ساز است را احساس کرده اند.
سرپرست معاونت تبلیغ حوزه های علمیه کشور اظهار کرد: پیاده سازی طرح امین در۱۱۰ هزار مدرسه کشور نیاز به آموزش طلبه های متخصص و بودجه کافی دارد و نظر آیت لله اعرافی براین است که اعتبارات اجرای طرح امین در خود استان ها با استفاده از اعتبارات فرهنگی، شهرداری ها، ظرفیت خیرین و موقوفات تامین شود.
وی، با اشاره به اینکه اجرای طرح امین در ۳۷۰ مدرسه کاشان به خاطر وجود ۳ هزار طلبه در حوزه علمیه خواهران و برادران این شهرستان است، گفت: طرح امین موفقیت خوبی را در پیوند بین اولیا، مدرسه و مسجد در سطح کشور به دست آورده است.