Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاریهای استان سیستان و بلوچستان:

پرورش و تربیت استعدادهای دانش آموزان رسالت اصلی معلمان است

شناسه مطلب: 12125
زمان انتشار: شنبه 24 آبان 1399 ساعت 09:09

نماینده ولی فقیه و رئیس کمیته همکاریهای استان سیستان و بلوچستان گفت: مردمان خوب سیستان و بلوچستان و فرزندان این سامان گنج هایی پنهان هستند و پرورش و تربیت استعدادهای نهفته دانش آموزان رسالت اصلی معلمان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی محامی در نشست مشترک با مدیرکل آموزش و پرورش و شورای اداری حوزه علمیه چابهار ضمن قدردانی از مجموعه تلاشها و اقدامات مسئولین و فرهنگیان استان در عرصه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان این سامان، اظهار داشت: درک حقیقت و در نظر گرفتن شرایط موجود در هر مجموعه ای می‌تواند زمینه ساز نقش آفرینی افراد در جایگاه خود باشد .

رئیس کمیته همکاریهای استان توسعه هر جامعه ای را در گرو توسعه نیروی انسانی آن عنوان نمود و افزود: دستگاه تعلیم و تربیت مهمترین نهادی است که تربیت انسان‌ها را برعهده دارد و ساختن افراد موثر و کارآمد یک جامعه را رقم می‌زند.

 نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: اگر به دنبال موفقیت در امور و تحقق اهداف برنامه ها هستیم باید از سرمایه‌های فکری، اجتماعی و خرد جمعی بهره گیری و استفاده بهینه کنیم .

حجت الاسلام و المسلمین محامی با اشاره به اهمیت فوق العاده سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش و لزوم اجرایی شدن آن خاطرنشان کرد : این سند در برگیرنده همه ابعاد فعالیتی و برنامه‌ای در نظام تعلیم و تربیت می باشد و اقدامی علمی و سنجیده است که می تواند نقشه راه خوبی برای متولیان امر باشد.

وی با اشاره به نامه امام علی(ع) به امام حسن مجتبی(ع) اظهار داشت: درسهای فراوان این نامه برای مردم می تواند راهنما و دلیلی واضح و روشن در مسیر زندگی باشد که از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای در نزد صاحبان علم و خرد و دین برخوردار است.

امام جمعه زاهدان ادامه داد: یکی از عواملی که در زندگی افراد تاثیر فراوانی دارد، دقت در سرگذشت پیشینیان و نگاه به تاریخ است که در این نامه به خوبی از  آن یاد شده است.

حجت الاسلام و المسلمین محامی گفت: دانش آموزان فطرتی پاک و قلب و دلی ظریف و نرم دارند که به واسطه آموزشهای علمی، دینی و اعتقادی پرورش می‌یابند و این موضوع بسیار مهم و حیاتی است و نیازمند دقت نظر و آگاهی هر چه بیشتر می باشد.

نماینده ولی فقیه در استان تربیت دینی فرزندان ایران اسلامی را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: تعلیم و تربیت قرآنی و تبیین معارف اسلامی در بین دانش‌آموزان یک ضرورت است و موجب تعیین مسیر اصلی در زندگی افراد می شود .

وی معلمان را پدران و مادران معنوی دانش آموزان دانست و اظهار کرد : رفتار عاطفی، مهربان و صمیمی معلمان با دانش آموزان در راستای تاثیرپذیری مخاطبان بسیار مهم است و در مسیر تحصیل و تهذیب آنان نقش مهمی خواهد داشت.

امام جمعه زاهدان اهتمام به تربیت جامع و کامل فرزندان را از دیگر درس‌های این نامه عنوان نمود و بیان داشت: بهره گیری از تجارب و اندیشه دیگران، تدبر در امور، تحلیل و تجزیه شنیده‌ها و گفته‌ها، تعمیق آموزش و پرورش در جان مخاطبان و بهره گیری از فرصتها در دستیابی به اهداف بسیار مهم و موثر است. 

حجت الاسلام و المسلمین محامی بر ارتقاء سطح  همکاری های بین حوزه های علمیه و آموزش و پرورش تاکید نمود و افزود: از آنجایی که رسالت این دو نهاد رسالتی مشترک است در مسیر تربیت مخاطبان می تواند موجبات موفقیت‌ها را فراهم نماید.



فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»