به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در نشست کمیته همکاریهای استان با اشاره به تاثیر پررنگ فضای مجازی در تربیت گفت؛ اگر در تولید محتوا برای این شرایط کوتاهی کنیم دچار دوگانگی تربیتی در نسل حاضرخواهیم شد
وی گفت: هر چند در تربیت نسل جوان عواملی چون جامعه، معلم و خانواده موثر می باشد و لی در این بین فضای مجازی تاثیر زیاد و گاها مخربی را بر روی تربیت این نسل می گذارد که می توان با تولید محتواهای خوب این فضا ها را به سمت و سوی قابل قبولی سوق داد.
حجت الااسلام قاسم جعفرزاده به نقش معلم در تربیت دینی دانش آموزان اشاره کرد و عنوان نمود: اگر جایگاه معنوی معلم در جامعه مورد توجه قرار گیرد، مطمئن باشید می توان به آینده ای روشن امیدوار بود.
جعفرزاده به تعامل خوب آموزش و پرورش و تبلیغات اسلامی استان اشاره کرد و اظهار داشت: بایستی متناسب با مقتضیات و نیازهای دانش آموزان، روحانیونی که در مدارس حضور پیدا می کنند از لحاظ محتوایی و نیز روشی تحت آموزش های نوین قرار بگیرند.
عضو کمیته همکاریهای استان اردبیل در ادامه به ایجاد کارگاه های تخصصی برای تعامل بیشتر روحانیون و معلمان در سطوح مختلف تاکید کرد و افزود: جلسات پرسش و پاسخ و گفتمان ها نباید تنها به موضوعات مذهبی اختصاص یابد بلکه برای تاثیر بیشتر می توان از موضوعات آزاد نیز استفاده کرد.