Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس ستاد همکاریهای استان قزوین:

اگر کسی دین را جزیره‌ای ببیند از خیر دنیا و آخر بی‌نصیب است

شناسه مطلب: 12033
زمان انتشار: يكشنبه 06 مهر 1399 ساعت 12:24

نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین گفت: جهاد و علم و دانش و مقاومت و اخلاق و بندگی همه باید درکنار یکدیگر قرار بگیرد. قرآن کسانی را که به این شاخصه‌ها نگاه جزیره‌ای دارند توبیخ کرده و می‌گوید آیا شما به برخی از مبانی قرآن ایمان آورده به برخی دیگر کفر می‌ورزید؟ نتیجه این نگاه نامناسب این است که در دنیا به خواری مبتلا می‌شوید و در قیامت عذاب الهی در انتظار شماست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان در دیدار با تعدادی از فرزندان شاهد در آموزش و پرورش استان قزوین گفت: مشکل اساسی ما دوری از اصول اساسی مسلمانی است، ما نباید دست از حق و مسلمانی برداریم. شهدا به ما می‌گویند از مسیر حق و ولایت و پیامبران پیروی کنید.

رئیس کیمته همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش استان قزوین گفت: وظیفه و رسالت اصلاح طلبی و اصولگرایی و حمایت از جناح چپ و راست نیست، رسالتا باندبازی و دنیاطلبی و قدرت طلبی نیست بلکه اصل دین و قرآن و خواسته شهدا از ما پیروی از راه و سیره پیامبران الهی و قرآن کریم است.

وی با بیان اینکه در روز قیامت حمایت از اصولگرایی یا اصلاح طلبی و چپ و راست به درد ما نمی‌خورد، گفت: خداوند در آیه ۲۷ سوره یس می‌فرماید؛ به شهید راه حق گفته می‌شود وارد بهشت شو، اما شهید قبل از ورود به بهشت رو به قوم خود می‌کند و می‌گوید‌ای کاش قوم من می‌دانستند خداوند چگونه مرا مورد غفران و رحمت خود قرار داد و مرا جزء مُکرمین به حساب آورد.

امام جمعه قزوین گفت: امام راحل فرمودند معلمی شغل انبیاست، اما برای فرزندان شهدا این کلام امام (ره) با شدت بیشتری باید مطرح باشد، شغل انبیا تزکیه و تعلیم بود. یعنی انسان‌ها را از شرک و آلودگی فکری و هر بدی و ناپسندی پاک کرده و آن‌ها را به راه راست هدایت می‌کنند.

آیت الله عابدینی افزود: جان آدمی مثل ظرفی است که علم در آن ریخته می‌شود اگر در جان ما آلودگی باشد این علمی که وارد جان ما می‌شود فساد بپا می‌کند. امام راحل درباره بنی صدر فرمودند، او علمش از عقلش بیشتر بود، وی درباره شهید رجایی فرمودند؛ عقلش از علمش بود. یعنی امام این دوفرد را در شیوه زندگی باهم مقایسه کردند که علم بنی صدر عقلش را زایل کرد، اما عقل شهید رجایی، علم وی را مدیریت کرد.

امام جمعه قزوین افزود: اگر ما تزکیه و تعلیم را باهم سازگار کنیم؛ هرچقدر علم ما افزایش یابد عقل ما نورانی‌تر خواهد شد و مدیریت بر دانش در ما افزایش یافته و این علم تبدیل به فاجعه و افسارگسیختگی و انحراف و تکبر و فخرفروشی نخواهد شد.

وی گفت: جهاد و علم و دانش و مقاومت و اخلاق و بندگی همه باید درکنار یکدیگر قرار بگیرد. قرآن کسانی را که به این شاخصه‌ها نگاه جزیره‌ای دارند توبیخ کرده و می‌گوید آیا شما به برخی از مبانی قرآن ایمان آورده به برخی دیگر کفر می‌ورزید؟ نتیجه این نگاه نامناسب این است که در دنیا به خواری مبتلا می‌شوید و در قیامت عذاب الهی در انتظار شماست.

وی با بیان اینکه اگر کسی دین را جزیره‌ای ببیند از خیر دنیا و آخر بی‌نصیب است، اذعان کرد: گاهی عده‌ای برای حفظ منافع خودشان شعار آزادی که خلاف مسائل دینی است، سر می‌دهند، این افراد آزادی مدنظر مستکبران عالم را به نام آزادی دینی به مردم منتقل می‌کنند. حتی اگر شعار آزادی بر مبنای قرآن بدهیم باز هم قرآن کریم ما را از نگاه جزیره‌ای به دین برحذر می‌دارد.





به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»