به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، سالار قاسمی درجلسه کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش البرزاظهارداشت: با توجه به تداوم شیوع بیماری کرونا، مدارس با توجه به رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی دایرشده است و روزانه هرکلاس درس با یک سوم ظرفیت دانش آموزی تشکیل می شود.
وی با اشاره به اینکه مدارس با حداقل جمعیت دانش آموزی بازاست و هرروز به صورت سرزده از مدارس بازدید می شود، خاطرنشان کرد: ما به دنبال اتصال بین آموزش حضوری و غیرحضوری از طریق شبکه دانش آموزی شاد هستیم زیرا معتقدیم که دانش آموزان درمدرسه مسائل تربیتی را یاد می گیرند.
وی بیان داشت: موضوع همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش یک برنامه ملی است که وارد دومین برنامه پنج ساله اول آن برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ شده ایم.
وی تصریح کرد: همکاری حوزه علمیه با آموزش و پرورش یک طرح ملی موفق است دراین همکاری بسترتوانمندسازی برای نیروی انسانی ، اولیای دانش آموزان درکنارآموزش های تربیتی برای دانش آموزان درمدارس بوجود می آید.
قاسمی یادآورشد: یکی از برنامه های مهم امسال البرز دربخش توسعه مدارس صدارا است به گونه ای که آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ یک مدرسه و ناحیه ۲ کرج و شهرستان فردیس راه اندازی ۲ مدرسه را دربرنامه اجرایی خود قرارداده اند.
وی با بیان اینکه استان البرز با کمبود فضای آموزشی مواجه است، اضافه کرد: اما به دلیل اهمیت مدارس صدرا ، دایرکردن این مدرسه درآموزش و پرورش مورد توجه قرارگرفته است.
وی ادامه داد: شبکه شاد امن ترین شبکه آموزشی درفضای مجازی است که انتظارداریم اعضای کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش درتولید محتوای تربیتی و فرهنگی به کمک حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش البرزبیایند تا کانالی به این نام دراین شبکه فعال شود.
مدیرکل آموزش و پرورش البرزافزود: همانگونه که رهبرمعظم انقلاب بیان فرمودند، مدرسه کانون و محل تربیت است لذا برای تحقق اهداف تربیتی درمدارس ازهیچ کوششی دریغ نمی کنیم.
قاسمی تاکید: استان البرز ۸۰۰ هیئت دانش آموزی دارد که درایام محرم برنامه های بسیارخوبی را برای ترویج فرهنگ عاشورایی همراه با برگزاری یادمان شهدا در ۹۱ مدرسه البرز اجرا کردند.