به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، فرشته فهمیده درجلسه کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش افزود: این برنامه براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با رویکرد تربیتی تنظیم شده است.
وی با بیان اینکه تحقق فرمایشات رهبرمعظم انقلاب درسرلوحه برنامه های این کمیته دراستان قراردارد،خاطرنشان کرد: برنامه های این کمیته در۵ محور که شامل توسعه مدارس صدرا، تدوین بسته های آموزشی، اجرای دوره های آموزشی خانواده ، شناسایی ظرفیت مراکز فرهنگی البرز برای تعمیق باورهای دینی و برنامه های ابتکاری می شود، سازماندهی شده است.
وی یادآورشد: این محورها دارای ۲۲ فعالیت ذیل برنامه ای است تا درطول سال دانش آموزان ، معلمان ، مربیان، مدیران و معاونین پرورشی و همچنین اولیا تحت پوشش برنامه های فرهنگی – تربیتی این کمیته قرارگیرند.
دبیر کمیته هکاریهای البرز تصریح کرد: جذب و حضور طلاب در مدارس با نظارت و معرفی حوزه علمیه استان به منظور توانمندسازی فرهنگیان ، دانش آموزان و اولیای دانش آموزان برای ایجاد رفتار پایدار و التزام عملی به سبک زندگی اسلامی به ویژه حجاب و عفاف از مهمترین این برنامه هاست.
وی از شناسایی و معرفی فضاهای مجازی ایمن و پاک درحوزه تعلیم و تربیت دینی به دانش آموزان، جذب استعدادهای برتر به رشته های علوم انسانی و مدارس علوم و معارف اسلامی ، دیدار دانش آموزان با علما و فضلای حوزه علمیه درراستای ترویج سبک زندگی اسلامی و بازدید از مدارس علمیه از دیگر برنامه های این کمیته درطول سال تحصیلی جدید است.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرزادامه داد: یکی از برنامه های مهم این کمیته را ارتقای نقش و جایگاه معلم و آموزش و پرورش توسط روحانیون در مساجد، مصلی ها و جامعه را تشکیل می دهد.
وی عنوان کرد: این فعالیت ها با توجه به تداوم وضعیت بیماری کرونا در مدارس در دوبخش حضوری و غیر حضوری تنظیم شده است تا به اهداف کمی و کیفی برنامه های اجرایی دست پیدا کنیم.
دبیر کمیته هکاریهای البرزتاکید کرد: اجرایی شدن مصوبات کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش درالبرز روند رضایت بخشی دارد که درسال جدید تحصیلی نیاز به تداوم این همکاری داریم.
استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز و ۲۴ هزارفرهنگی دارد.