Print
Zoom In
Zoom Out

معاون پرورشی و فرهنگی استان خبرداد:

اجرای طرح یاریگران زندگی در مدارس قزوین

شناسه مطلب: 11905
زمان انتشار: دوشنبه 09 تیر 1399 ساعت 12:31

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین از اجرای طرح یاریگران زندگی در راستای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر در ۲۰ درصد مدارس استان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،حجت الاسلام علی انصاری  با بیان اینکه راهبرد اصلی و محوری آموزش و پرورش اجرایی شدن سند تحول بنیادین است، افزود: یکی از مهم‌ترین رویکردهای این سند پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است .

وی اظهار داشت: مهم‌ترین هدف این طرح ارتقای مهارت‌های بازدارندگی و صیانت در کانون‌های دانش‌آموزی و افزایش قدرت "نه گفتن" در بین دانش‌آموزان با اولویت پیشگیری از اعتیاد است.

حجت الاسلام انصاری با اشاره به اینکه ۱۲ درصد دانش آموزان قزوینی در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار دارند ، افزود: پیشگیری از رفتارهای پرخطر و ترویج سبک زندگی سالم در مدرسه از رویکردهای اصلی آموزش و پرورش برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

دبیر کمیته همکاریهای  استان قزوین اضافه کرد: طرح یاریگران زندگی در راستای ارتقای مهارت‌های خودکنترلی و مسوولیت‌پذیری اجتماعی دانش‌آموزان به همراه جلب مشارکت و مداخله موثر اولیا و مربیان و تشکل‌های دانش‌آموزی تاکید دارد.

وی با اشاره به اینکه  اجرای این طرح با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد دانش آموزان در حال اجرا است، اظهار داشت: اعتبارات این طرح از طرف ستاد مبارزه با مواد مخدر ابلاغ شده و با توجه به حداکثر مشارکت دانش‌آموزان امیدواریم که موفقیت لازم کسب شود .

حجت الاسلام انصاری ادامه داد: در حال حاضر طرح یاریگران زندگی در ۳۱۷ مدرسه که شامل ۲۰ درصد مدارس متوسطه اول، دوم و ابتدایی هستند اجرا شده و پیش بینی می‌شود سال آینده ۶۰ درصد مدارس استان زیر پوشش این طرح قرار گیرند.

دبیر کمیته همکاریهای  استان قزوین تاکید کرد: اجرای دقیق و اصولی طرح یاریگران زندگی در مدارس می‌تواند دانش‌آموزان را در مقابل آسیب‌های اجتماعی ایمن کند.

وی تصریح کرد: پیشگیری از اعتیاد نیازمند همکاری و هم افزایی همه دستگاه‌های مربوطه است و آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند نقش ایفا کند.

استان قزوین دارای ۲۴۰ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است .



تفاهم‌نامه همکاری مشترک حوزه علمیه و اداره کل آموزش و پرورش کرمان به امضا رسید

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه:

ظرفیت‌های حوزه باید در خدمت نظام تعلیم و تربیت قرار گیرد

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین