به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،حجت الاسلام علی انصاری با بیان اینکه راهبرد اصلی و محوری آموزش و پرورش اجرایی شدن سند تحول بنیادین است، افزود: یکی از مهمترین رویکردهای این سند پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است .
وی اظهار داشت: مهمترین هدف این طرح ارتقای مهارتهای بازدارندگی و صیانت در کانونهای دانشآموزی و افزایش قدرت "نه گفتن" در بین دانشآموزان با اولویت پیشگیری از اعتیاد است.
حجت الاسلام انصاری با اشاره به اینکه ۱۲ درصد دانش آموزان قزوینی در معرض آسیبهای اجتماعی قرار دارند ، افزود: پیشگیری از رفتارهای پرخطر و ترویج سبک زندگی سالم در مدرسه از رویکردهای اصلی آموزش و پرورش برای کاهش آسیبهای اجتماعی است.
دبیر کمیته همکاریهای استان قزوین اضافه کرد: طرح یاریگران زندگی در راستای ارتقای مهارتهای خودکنترلی و مسوولیتپذیری اجتماعی دانشآموزان به همراه جلب مشارکت و مداخله موثر اولیا و مربیان و تشکلهای دانشآموزی تاکید دارد.
وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد دانش آموزان در حال اجرا است، اظهار داشت: اعتبارات این طرح از طرف ستاد مبارزه با مواد مخدر ابلاغ شده و با توجه به حداکثر مشارکت دانشآموزان امیدواریم که موفقیت لازم کسب شود .
حجت الاسلام انصاری ادامه داد: در حال حاضر طرح یاریگران زندگی در ۳۱۷ مدرسه که شامل ۲۰ درصد مدارس متوسطه اول، دوم و ابتدایی هستند اجرا شده و پیش بینی میشود سال آینده ۶۰ درصد مدارس استان زیر پوشش این طرح قرار گیرند.
دبیر کمیته همکاریهای استان قزوین تاکید کرد: اجرای دقیق و اصولی طرح یاریگران زندگی در مدارس میتواند دانشآموزان را در مقابل آسیبهای اجتماعی ایمن کند.
وی تصریح کرد: پیشگیری از اعتیاد نیازمند همکاری و هم افزایی همه دستگاههای مربوطه است و آموزش و پرورش به تنهایی نمیتواند نقش ایفا کند.
استان قزوین دارای ۲۴۰ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است .