به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، نادر جهان آرای در نشست کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به مرجعیت فکری این دو دستگاه فکری اظهار داشت: بهره گیری از حوزه ها در پژوهش و محتوای کتاب های درسی، تعمیق باورهای دینی از طریق فعالیت های پرورشی و مشارکت در توانمندسازی عقیدتی نیروهای انسانی از نتایج این همکاری های دو جانبه است.
وی شیوع کرونا را فرصتی برای بهره گیری از ظرفیت های شبکه اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: با راه اندازی شبکه شاد بسیاری از مطالب درسی به دانش آموزان آموزش داده شد و از این بستر باید در فعالیت های پرورشی استفاده شود.
نایب رئیس کمیته همکارهای گیلان ،با تاکید بر رویکرد مثبت آموزش و پرورش برای استفاده از ظرفیت حوزه های علمیه گفت : توسعه فعالیت های تربیتی دانش آموزان با بهره گیری از ظرفیت حوزه های علمیه گامی مهم برای مقابله با تهاجم فرهنگی و تعمیق باورهای دینی دانش آموزان است .
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان افزود : تامین ، تربیت و اعزام روحانیان برای اقامه نماز در مدارس و همکاری در اجرای طرح پیوند مدرسه و مسجد از جمله راهکار های افزایش این همکاری هاست.
جهان آرای در پایان با اشاره به موضوع خدمت وظیفه طلاب در آموزش و پرورش گیلان "طلاب وظیفه " خاطر نشان کرد: اگر چه بعد از اتمام خدمت وظیفه روحانیون در آموزش و پرورش علاقمند به ادامه حضور و فعالیت آنان هستیم اما موضوع جذب کشوری است و ما نمی توانیم تصمیم بگیریم.