به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین فلاحتی در نشست کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با تأکید بر لزوم پیوند و ارتباط تنگاتنگ میان این دو حوزه، اظهار کرد: بازخورد همکاری این دو حوزه باید در سطح جامعه ملموس باشد.
وی بر لزوم توانمندسازی نیروهای انسانی حوزه علمیه و آموزش و پرورش تأکید و با اشاره به اهمیت دوران کودکی، افزود: مربیان مهدهای کودک و پیش دبستانیها باید در این زمینه بیشتر مورد توجه قرار گیرند.
نماینده ولی فقیه در استان گیلان، با تاکید بر ضرورت ایجاد اتاق فکر حوزه های علمیه و آموزش و پرورش افزود: موارد و موضوعات در اتاق فکر باید مورد بحث و بررسی قرار گیرد آن وقت نتیجه اقدامات در جلسه کمیته همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش آورده شود.
حجت الاسلام والمسلمین فلاحتی با قدردانی از فعالیت شبکه شاد آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: تحقیقات نشان داده عملکرد شبکه شاد موفق بوده است و از تلاش های خالصانه و خاموش معلمان در این شبکه قدردانی می کنم.
رئیس کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش گیلان در ادامه با بیان اینکه دوران کودکی بهترین فرصت برای انتقال و نهادینه کردن آموزههای دینی است، گفت: بهره گیری از ظرفیت طلاب و روحانیون برای تقویت مربیان مهدهای کودک و پیش دبستانی بسیار مؤثر است.
امام جمعه رشت بر لزوم ایده پردازی در حوزههای علمیه تأکید و خاطرنشان کرد: میتوانیم با ایده پردازی و بهره گیری از روشهای خلاقانه و برنامه ریزی درست در حوزه تربیتی افقهای جدید ترسیم کنیم.
وی همچنین بر لزوم برنامه ریزی برای هدفمند کردن همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش به ویژه در مقطع پیش دبستانی تاکید کرد و افزود : همکاری ها به گونه ای باشد که خروجی اثرگذار داشته و نتایج آن برای همه ملموس باشد.