Print
Zoom In
Zoom Out

معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاریها اعلام کرد؛

در فرم های هدایت تحصیلی دانش آموزان مسیر ادامه تحصیل در حوزه های علمیه درج می شود

شناسه مطلب: 11831
زمان انتشار: يكشنبه 28 اردیبهشت 1399 ساعت 11:19

ستاد همکاریها، معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاریها گفت: بر اساس مصوبات نشست سیزدهم ستاد همکاریها تلاش می کنیم در فرایند هدایت تحصیلی مسیر ادامه تحصیل دانش آموزان در فرم مربوطه طراحی شود.

علیرضا رحیمی در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها با اعلام این خبر افزود: در ایام پذیرش حوزه های علمیه به کمیته های هفتصد گانه همکاریها در سراسر کشور فراخوان داده ایم تا با هماهنگی ائمه جمعه ، مدیران آموزش و پرورش و نیز مدیران واحد های آموزشی نسبت به آگاهی بخشی دانش آموزان و خانواده های آنان جهت راهنمایی دانش آموزان علاقمند به تحصیل در حوزه علمیه همکاری و مشاوره های لازم را انجام دهند.  

وی با بیان اینکه اطلاعیه ها و فرمهای پذیرش حوزه علمیه را در پرتال اصلی وزراتخانه بار گذاری و نیز به استانها تاکید کرده ایم در پرتالهای استانی بارگذاری نمایند گفت؛ گرچه شرایط  کرونایی  فرصت شناسایی دانش اموزان علاقمند به ورود حوزه را تا حدودی از ما گرفته است، اما همه تلاش خود را می کنیم تا این مهم به بهترین شکل ممکن انجام پذیرد. 

 رحیمی ادامه داد با راه اندازی مدارس پیش حوزوی یا همان مدارس علوم و معارف اسلامی تلاش می شود تا دانش آموزان از مسیر این مدارس وارد حوزه علمیه شوند.

این کارشناس مسائل تعلیم و تربیت ادامه داد: راه اندازی این مدارس با هدف آگاهی بخشی بیشتر و بینشی عمیق تر به دانش آموزان کمک می کند که در پایه نهم و دیپلم زمانی که می خواهند برای آینده خود تصمیم بگیرند با دانش بیشتری برنامه ریزی کنند.

وی با بیان اینکه تا کنون 200 مدرسه علوم  معارف اسلامی در سراسر کشور تأسیس شده است، اظهارکرد: تربیت 15 هزار دانش آموز در این مدارس یکی از دستاوردهای ارزشمند حوزه و آموزش و پرورش است که طی سالهای اخیر رقم خورده است که با بخشی از دروس حوزوی آشنا می شوند تا دانش آموزان خود برای آینده شان تصمیم بگیرند.

رحیمی در بخش دیگری از گفت وگوی خود افزود: در راستای همین همکاریها، دو طرح از 4 سال پیش به صورت جدی در مدارس پیاده کرده ایم تا دانش آموزان با نظام آموزشی حوزه و سبک زندگی طلبگی آشنا شوند.

وی ادامه داد: « بازدید از مدارس علمیه »، «دیدار با علما  و فضلای حوزه های علمیه» دو طرح ارزشمند است که برای دانش آموزان پایه 9 و دیپلم برگزار می شود و سالانه 300 هزار دانش آموز شامل 30درصد ظرفیت دانش آموزان مستعد و دارای ویژگی های علمی خاصی هستند را پوشش می دهیم.

معاون ستاد همکاریها بیان کرد: در حال حاضر 715 کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش در سراسر کشور فعال است که مجری این طرح می باشند تا بتوانند با اجرای دقیق و مطلوب دو طرح فوق الذکر آگاهی بخشی و تقویت بینش دانش آموزان را نسبت به حوزه علمیه و سبک زندگی طلبگی توسعه دهند.

وی خاطرنشان کرد: برای نمونه می توان به دانش آموز نخبه نهبدانی از توابع استان خراسان اشاره کرد ، این دانش آموز با اینکه دارای رتبه علمی بالایی بود و امکان ادامه تحصیل در دانشگاه را داشت اما حوزه را انتخاب کرد و برای ادامه تحصیل وارد حوزه علمیه شد.

رحیمی گفت: امروزه نیازمند نیروهای متعهد و متخصص در مدیریت اسلامی انسانی هستیم  و آموزش و پرورش با همکاری حوزه های علمیه به دنبال  تربیت مدیرانی در تراز جمهوری اسلامی است، تا با بهره گیری از علوم انسانی اسلامی برای آینده ایران اسلامی خدمت کنند. 



رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»