به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مازندران علیرضا سعدیپور در نشست کمیته استانی همکاریهای حوزه علمیه و آموزش پرورش مازندران که با حضور آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، ضمن گرامی داشت یاد شهدا بخصوص ۱۰۴۰۰ شهید استان، بر بهرهگیری از ظرفیت حوزههای علمیه در ترویج مدارس علوم و معارف اسلامی تأکید کرد و گفت: «در مازندران 650 دانشآموز در 6 مدرسه معارف مشغول تحصیل هستند و طلاب وظیفه هم در آنجا فعالیت میکنند.»
علیرضا سعدیپور گفت: در استان، شش مدرسه ویژه علوم و معارف اسلامی(3 مدرسه پسرانه و 3 مدرسه دخترانه) در حال فعالیت هستند و فضا برای توسعه این مدارس آماده میباشد، در همین راستای به مدیریت حوزه های علمیه، برای و تاسیس و راه اندازی مدارس علوم و معارف اسلامی پیشنهاد می دهیم.
نایب رئیس کمیته همکاریهای مازندران به اجرای طرح پیوند مسجد و مدارسی که در جوار مساجد هستند اشاره کرد و گفت: امسال طرح حفظ جز ۳۰ قرآن در مدارس با کمک فعالان فرهنگی و خیرین صورت گرفت.
او با تأکید بر اینکه تمام فعالیتهای ما در سند تحول بنیادین بسیار خوب منعکس شده است، گفت: «ارتباط خوب آموزش و پرورش با حوزههای علمیه، نویدبخش روزهای خوب است و یقینا از ظرفیت حوزهها و روحانیون برای ارتقای تربیت در همه زمینهها استفاده خواهیم کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش در ادامه برخی از طرح های مشترک بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش را به صورت زیر بیان کرد:
1. هماهنگی در راستای بکارگیری و جذب طلاب وظیفه در مدارس.
2. توانمند سازی طلاب که نیروی رسمی شاغل آموزش و پرورش هستند مدیران معاونان و معلمان در قالب ضمن خدمت.
3. برگزاری نشست های توجیهی با حضور مبلقان فرهنگی و تربیتی در مدارس.
4. برگزاری دوره های آموزش خانواده با حضور اولیا، دوره هی دیگری مانند الگوی سبک زندگی ایرانی اسلامی، عفاف و حجاب، امر به معروف و نهی از منکر، مهدویت و فرقه های نوظهور.
5. استقرار روحانی با همکاری حوزه علمیه در راستای طرح امین و روشنا، که طرح روشنا مخصوص مراکز استعدادهای درخشان استان میباشد در این زمینه از روحانیون با انگیزه استفاده میکنیم.
6. 32 گروه فرهنگی داریم و همچنین برنامه ای تحت عنوان بازدید و حضور دانش آموزان در حوزه علمیه را داریم.