به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، سید مجتبی موسوی در گردهمایی کمیته همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش، گفت: در راستای بهرهگیری از ظرفیتهای حوزه در فرآیند تعلیم و تربیت، امسال 370 مورد اعزام روحانی و مدرس به مدارس استان داشته ایم که به ارشاد دانش آموزان پرداختند و582 مورد اعزام روحانی برای اجرای فریضه نماز جماعت در مدارس صورت پذیرفته است.
وی افزود: در سال جاری با توجه به بخشنامههایی که به معاونین پرورشی نواحی و مناطق ابلاغ شده است و به تبع آن فعالیتهای موثر در حوزه قرآن و عترت به انجام رسیده است، آموزش و پرورش استان توانست مقام اول کشوری را در این حوزه کسب نماید.
موسوی اظهار داشت: برای پیشبرد اهداف تربیتی نیازمند تعامل و تبادل دیدگاهها با سایر ارگانها از جمله حوزههای علمیه هستیم که به حول و قوهی الهی ماحصل آن رشد اخلاقی و مهارتی دانشآموزان است.
این مقام مسؤول در آموزش و پرورش استان با بیان اینکه موازیکاری در این حوزه آفتی بر جان دستگاه و تعلیم است، خاطرنشان ساخت: کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش میتواند با استفاده از ظرفیتهای خود از اثرات این امر بکاهد.
سعید عظیمی رییس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان نیز در سخنانی گفت: در جهت اشاعهی فرهنگ نماز و قرآن در مدارس، سیاستهای تشویقی توسط ادارهکل آموزش و پرورش استان اندیشیده و به مرحله اجرا رسیده است.
وی همچنین گزارشی از اهم اقدامات صورت گرفته توسط آموزش و پرورش استان در حوزه قران و نماز ارائه نمود وبرنامههای در دست اقدام را تشریح کرد.