به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها،آیت الله رسول فلاحتی در جلسه تفسیر نهج البلاغه که در جمع فرهنگیان رشت برگزار شد، با اشاره به زوایای پیدا و پنهانِ این کتاب ارزشمند، اظهار داشت: نهج البلاغه همچنان که کتاب تربیتی است از جنبه های حقوقی، سیاسی و مدیریتی بسیار مورد توجه است.
وی با تأکید بر نقش مهم حکومت بر تربیت انسانها خاطرنشان کرد: حکومت بسترساز تربیت دینی است و انسانها در این شرایط به کمالات انسانی دست پیدا می کنند.
رئیس کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گیلان با اشاره به تقدیم 8 هزار شهید گیلانی در دفاع مقدس اظهار داشت: انقلاب اسلامی با دگرگونی ارزش های جامعه نقش بی بدیلی در دمیدن روحیه شور و شعور انقلابی در بین آحاد جامعه داشت. آیت الله فلاحتی با تبیین نامه 35 امیرمومنان در نهج البلاغه خاطرنشان کرد: یکی از وظایف حاکمان، حمایت از مدیران است و تا زمانی که آنان در صراط مستقیم هستند این حمایت از آنان، پابرجاست.
وی همچنین با برشمردن بخش های مهم نامه 27 نهج البلاغه به محمد بن ابوبکر خاطرنشان کرد: اخلاق اجتماعی مدیران، ضرورت یاد مرگ، پرهیزگاری و خطرمنافقان از مهم ترین مواردی است که مدیران باید همواره به رعایت آن اهتمام داشته باشند.
در پایان این جلسه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت نماینده ولی فقیه در استان گیلان اقامه شد.