Print
Zoom In
Zoom Out

نماینده ولی فقیه در گیلان

نیازمند نظارت مستمر برمهد های کودک و محتوای آموزش آنهاهستیم

شناسه مطلب: 11591
زمان انتشار: شنبه 28 دی 1398 ساعت 09:19

تمام اصول تربیت، معطوف به دوران طفولیت است...

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، نشست اعضای کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با حضور نماینده ولی فقیه، مدیر کل ومعاونین آموزش و پرورش،ائمه جمعه شهرستانها، مدیران حوزه های علمیه خواهران و برداران و معاونان پرورشی شهرستانها و مناطق استان گیلان برگزار شد. 

حجت الاسلام والمسلمین  فلاحتی در نشست اعضای کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان با اشاره به توجه کشورهای توسعه یافته به علوم انسانی  اظهار داشت: ضروری است توجه به تعلیم و تربیت از دوران کودکی انجام شود و آموزش مدون در مهدهای کودک و نظارت بر شیوه های جذب مربیان این مراکز نیاز امروز جامعه ماست.

 وی با تأکید بر ضرورت توجه دولت به مقوله آموزش و پرورش در بودجه سالانه خاطرنشان کرد: علاوه بر امکانات، مدیریت جهادی هم در این زمینه بسیار مثمرثمر است.

 رئیس کمیته همکاریهای گیلان  با برشمردن برخی شاخص های مدیریت جهادی در نظام تعلیم و تربیت خاطرنشان کرد: درک تعاملی، برنامه ریزی مداوم، مطالعه مستمر، درک نیازمندی های جامعه و تربیت دینی دانش آموزان از مهم ترین این شاخص هاست. 

حجت الاسلام والمسلمین فلاحتی با تاکید بر اقامه نماز اول وقت در مدارس، بیان کرد: معلمان به ویژه مدیران باید اقامه نماز اول وقت در مدارس را نهادینه کنند.

امام جمعه رشت به ورود خواهران طلبه به حوزه های علمیه اشاره کرد و یادآور شد: خواهران طلبه به سه منظور فهم معارف دین، خودسازی و همچنین عرضه و تبیین بی منت معارف دین به دانش آموزان باید وارد حوزه های علمیه شوند.

 وی با اشاره به اعتبارات کم آموزش و پرورش و پژوهش در بودجه سالانه کشور، تصریح کرد: ائمه جمعه و مدیران آموزش و پرورش در شهرستان ها از خیران برای انجام فعالیت های فرهنگی جذب بهره لازم را ببرند.



فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان

مدرسه؛ کانون تمرین زندگی و فعالیت‌های اجتماعی دانش‌آموزان است

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)