Print
Zoom In
Zoom Out

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) موعود قم:

حضور مبلغان مهدویت در بیش از 800 مدرسه استان قم

شناسه مطلب: 11465
زمان انتشار: شنبه 02 آذر 1398 ساعت 09:59

مدیر بنیاد فرهنگی مهدی(عج) موعود قم گفت: باید پاسخگوی نسل جوان در شبهات و مسائل مهدویت باشیم؛در این مسیر تعامل حوزه و آموزش و پرورش می تواند زمینه را برای پاسخگوئی به شبهات فراهم کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین شهیدی در دیدار با مشاورعالی وزیر و دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش اظهار کرد: از ابتدای سال 90 مجموعه بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) موعود تشکیل شد و اصل کار با سرپرستی حاج آقا قرائتی به صورت افتخاری اداره می‌شود، اما جایگاه حقوقی دارد.

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) موعود قم افزود: در هر استانی این بنیاد به صورت افتخاری با حضور جمعی از افراد دلسوز فعالیت هایی دارد و مدیر را انخاب می کنند،در این زمینه دفتر مرکزی در تهران است و مدیر عاملی آن آقای دکتر متوسل داماد آقای قرائتی است.

وی تصریح کرد: هر استان نیز تشکیلات مستقل به خود را دارد و فعالیت های خوبی در تعامل با آموزش و پروش داریم در آموزش پرورش چند بخش نامه و تفاهم نامه داشته ایم که در مسیر گسنترش معارف مهدویت در بدنه آموزش و پرورش از پیش دبستانی تا مقاطع بالاتر و خانواده فرهنگیان است.

حجت الاسلام شهیدی بیان کرد: همچنین چند تفاهم نامه با قرآن و عترت داریم و برخی از استان ها فعال است، در قم با توجه به اینکه امین جعفری مدیر کل قبلی آموزش و پرورش فعالیت خوبی داشت،کتابی برای سال دوم و سوم راهنمایی تدوین و دوره مهدویت برای مربیان پرورشی برگزار شد.

وی گفت:در سالهای قبل، فعالیت ها گسترده بود البته در زمان شیخ الاسلام مدیر کل فعلی آموزش و پرورش قم نیز تعامل در تداوم است و تاکنون 8 تفاهم نامه با قم امضا کرده ایم و بیش از 800 مدرسه در قم اعزام کارشناس و مبغ مهدویت و نشست های تخصصی داشته ایم.

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) موعود قم افزود: تیم 30 نفره بانوان به مدارس اعزام می شود، در شهرستان ها نیز درخواست‌هایی داریم که در مقابله با آسیب های مهدویت و فرق انحرافی فعالیت‌هایی را انجام می دهیم، هر چند در محدوده قم فعالیت هایی داریم ولی برکاتی در استان های دیگر داشتیم و توانسته ایم در نظام و مسیر ولایت خدمت کنیم.

وی اظهار کرد: مهم ترین دغدغه‌ در مسیر خدمت، کمبود اعتبارات است به طوری که حتی هزینه های تردد و رفت آمد مبلغان به مدارس را نداریم، ضمن اینکه فاقد فضای مناسبی برای برنامه ها و فعالیت‌ها خود هستیم.

حجت الاسلام شهیدی عنوان کرد: مدارسی که در ایام تابستان تعطیل است می توانند ظرفیتی برای برگزاری دوره های آموزشی برای طلاب باشد تا در قم،مبلغ مهدویت پرورش دهیم،می‌توان از ظرفیت این مبلغان حتی در برگزاری نماز جماعت نیز استفاده کرد.

وی گفت:قم در بسیاری ازعرصه ها مظلوم واقع شده است و به همین دلیل مورد هجمه های زیاد قرار می گیرد و باید به لحاظ فرهنگی و دینی به تولید محتوای مناسب در مقابله با آسیبها و هجمه ها پرداخت.


انتهای پیام /



با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»