به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین فلاحتی در جلسه کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان با تبیین و ترویج سبک زندگی اسلامی در مدارس اظهار داشت: مربیان پرورشی مانند طلبه ها می توانند سبک زندگی اسلامی را در مدارس ترویج کنند ضمن اینکه تمام آموزه های تربیتی را نمی توان از طلبه ها انتظار داشته باشیم.
وی، فرهنگ و تربیت را با تمام مقوله ها متفاوت دانست و یادآور شد: فرآیند فرهنگ و تربیت باید پیوسته تداوم داشته باشد و در این راستا این دو مقوله، نشاط اجتماعی را طلب می کند.
نماینده ولی فقیه با اشاره به برخی مشکلات آموزشی نظیر: کمبود معلم، عدم فضاهای آموزشی کافی و مسائل مالی بر پیشگیری از ناهنجاری های اجتماعی و آموزشی با توسعه و ارتقای برنامه های پرمحتوا در مدارس تأکید کرد.
دبیر کمیته همکاریهای استان گیلان نیز در این نشست با اشاره به حضور 220 طلبه در مدارس امین اظهار داشت: حضور روحانیان در مدارس به ویژه مدارس شبانه روزی و همچنین طلبه های وظیفه سبب ارتقای فرهنگ اصیل دینی در میان دانش آموزان می شود.
نادر جهان آرای با تأکید بر لزوم اجرای برنامه 20 گانه کمیته همکاری ها خاطرنشان کرد: با وجود حضور 17 امام جمعه در مدارس استان برای اقامه نماز جماعت امیدواریم با حضور همه امامان جمعه استان در مدارس بر غنای فرهنگی این واحدهای آموزشی افزوده شود.
وی با اشاره به برخی برنامه های در دست اجرای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: فعالیت 183 مُبلّغ در مدارس، برنامه های آموزشی و تربیت مبلغان، دانش آموختگان حوزوی مجری طرح های تربیتی به تعداد 800 نفر و اجرای طرحتوانمند سازی 500 نفر از اولیای دانش آموزان در راستای التزام عملی به سبک زندگی اسلامی فقط بخش هایی از تفاهم نامه کمیته همکاری های استان گیلان با دبیرخانه ستاد همکاری های وزارت آموزش و پرورش است.