به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، کارگاه آموزشی تعمیق تربیت دینی و توسعه هویت اسلامی در کودکان پیش دبستانی، ویژه مربیان نواحی ۱ و ۲ رشت در سالن شهید محنای آموزش و پرورش ناحیه ۱ رشت برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین رسول فلاحتی در این کارگاه خطاب به مربیان پیش دبستانی اظهار داشت: آموزش مسائل دینی توسط مربیان پیش دبستانی بسیار مهم است و ضروری است ارزش هایی مانند: تقوا، حجاب و خوبی هنرمندانه بین کودکان ترویج شود.
رئیس کمیته همکاریهای گیلان با تاکید بر توسعه هویت اسلامی در مهدهای کودک و پیش دبستانی، خاطرنشان کرد: جوانان دارای هویت اسلامی در جامعه محصول تلاش و تربیت مربیان آموزشی هستند.
امام جمعه رشت با تأکید بر نقد عالمانه یادآور شد: در ساحت دانش تخریب معنا ندارد و کسی می تواند به دانشمند انتقاد کند که خود عالم و فرهیخته باشد و از دایره انصاف خارج نشود.
حجت الاسلام والمسلمین فلاحتی در با اشاره به اینکه مربیان هر موضوعی را که موجب انحراف کودک در آینده می شود، رصد کنند، اظهار داشت: مربیان مهدهای کودک و پیش دبستانی در تربیت کودکان باید افق ها را ببینند و بتوانند با شناخت درست کودکان، استعدادهای آنان را شکوفا کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این کارگاه آموزشی به اهداف نظام آموزشی در سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: بیش از ۳۲ هزار نفر کودک ۴ و ۵ ساله در استان داریم و از این تعداد ۲۵ هزار نفر وارد مراکز پیش دبستانی شده اند و باید تلاش کنیم پوشش این نوآموزان به 100 درصد برسد.
جهان آرای تعداد کودکان پیش دبستانی گیلان را از میانگین کشوری بالاتر دانست و گفت: با کمک دستگاه های مختلف باید زمینه حضور تمام کودکان در مراکز پیش دبستانی را فراهم کنیم.
نایب رئیس کمیته همکاریهای گیلان با اشاره به ضرورت هماهنگی ۳ حوزه نیروی انسانی، تجهیزات و فضا در آموزش و پرورش، اظهار داشت: در بحث نیروی انسانی ترجیح بالا و ضرورت اجتناب ناپذیر این است که در هر کلاس مقطع پیش دبستانی و ابتدایی دست کم یک مربی و یا آموزگار حضور داشته باشد.