به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی در دیدار معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش اظهارکرد: تربیت دانش آموزان باید متناسب با ظرفیت آنها باشد.
وی افزود: دوران ابتدایی دوران حساسی است و تمام برنامهها در این دوره باید با ظرافت خاصی اجرا گردد. وی افزود: مطابق متون اسلامی پیامبر اکرم (ص) بر دوست داشتن کودکان و گرامی داشتن و شخصیت دادن به آنان تاکید فراوان داشته اند که این نشان می دهد، تمام اقدامات در این دوره باید توأم با محبت و تکریم به دانش آموزان باشد.
نماینده ولی فقیه در استان گلستان افزود: دوران کودکی دوران شکل گیری شخصیت بچههاست و مطابق فرمایش امام صادق علیه السلام که می فرمایند: بچه ها را دست کم تا ۷ سال رها کنید تا هر آنچه می توانند از دنیای بازی لذت ببرند، نباید فرصت بچگی و لذت بردن از دوران کودکی را از بچه ها گرفت از این رو باید به اندازه ظرفیت آنها از کودکان انتظار داشت و آموزش آنها نیز متناسب با ظرفیت شان باشد.
مشق شب باید منجر به تقویت تفکر و مهارت آموزی شود
رئیس کمیته همکاری های استان گلستان حذف مشق شب با رویکرد رونویسی را در صورتی که منجر به مهارت آموزی در دانش آموزان شود امری پسندیده ذکر کرد و گفت: تمام اقدامات در این دوران باید به تقویت قدرت تفکر، دست ورزی و مهارت آموزی و افزایش قدرت درک و تجزیه و تحلیل منتهی شود و نباید توان کودکان به حفظ کردن صرف محدود شود.
امام جمعه گرگان ادامه داد: توجه به ادبیات و تاریخ می تواند سبب تقویت حس وطن پرستی و افتخار به هویت ایرانی در بچهها گردد و متون درسی و فعالیتها باید به گونهای باشد که دانش آموزانی را تربیت کنیم که به کشور خود عشق ورزیده و به هویت خود افتخار کنند.
گفتنی است در ابتدای این دیدار خانم رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گزارشی از مهمترین طرح های این معاونت ارائه کرد.
انتهای پیام /