Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس کمیته همکاری های استان البرز:

برای تببین سند تحول مسابقاتی میان مدیران مدارس برگزار شود

شناسه مطلب: 11360
زمان انتشار: چهارشنبه 13 شهریور 1398 ساعت 10:36

رئیس کمیته همکاری های استان البرز پیشنهاد داد: به منظور تببین و اشراف کامل فرهنگیان به ویژه مدیران مدارس، مسابقاتی با موضوع سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برگزار شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج در نشست کمیته همکاری های حوزه و آموزش و پرورش این استان بر ضرورت گسترش همکاری‌های بین حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش تأکید کرد و گفت: کمیته همکاری حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش فعالیت‌های مستمر و بدون وقفه‌ای را داشته که انتظار می‌رود این روند ادامه یابد.

آیت الله سید محمدمهدی حسینی همدانی با تأکید بر اینکه همه اعضای کمیته همکاری‌ حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش باید «سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش» را به‌خوبی مطالعه کنند، تصریح کرد: برخی بندهای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش حاوی نکات بسیار مهمی برای فعالیت‌های کمیته همکاری حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش است.

امام‌جمعه کرج بابیان اینکه همه مدیران آموزش‌وپرورش و مدارس باید حداقل یک‌بار «سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش» را مطالعه کنند، پیشنهاد داد: خوب است برای ترویج این موضوع مسابقاتی با موضوع این سند در بین مدیران مدارس استان برگزار شود.

*پژوهش های آموزش و پرورش ملزم به همراهی حوزه های علمیه و دانشگاه است

آیت‌الله حسینی همدانی در بخش دیگری از سخنان خود، پیش‌دبستانی را یکی از مقاطع استراتژیک تحصیلی عنوان کرد و گفت: آموزش‌های پیش از دبستان ارزش‌افزوده دارد، چرا که پایه و بنیان است و باید محکم گذاشته شود.

وی پژوهش‌های آموزش ‌و پرورش را ملزم به همراهی حوزه علمیه و دانشگاه دانست و افزود: برخی پژوهش‌ها مانند «تدوین بسته‌های دینی و قرآنی» باید با همکاری حوزه علمیه و دانشگاه صورت پذیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز «طراحی الگوی دفاعی فرهنگی» را یکی از اولویت‌های پژوهشی آموزش‌وپرورش برشمرد و اذعان داشت: امروزه در مقابل انبوهی از هجمه‌ها قرار داریم که باید درباره چگونگی مقابله با آن برنامه‌ریزی داشت.

آیت‌الله حسینی همدانی «آسیب‌شناسی و فرقه‌های نوظهور» را یکی دیگر از عناوین مهم پژوهشی عنوان کرد و اظهار داشت: شناخت فرقه‌های موجود باید در دستور کار قرار گیرد.

وی ضمن اظهار تأسف از اینکه در حوزه علوم انسانی فعالیت‌های بسیاری صورت نگرفته، بیان داشت: اگر علوم انسانی در دست ما نباشد، فرهنگ در دست نخواهد بود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز در ادامه افزود: متأسفانه بسیاری از کتب علوم انسانی از مؤلفان خارجی و ترجمه‌شده است و این مسئولیت برنامه ریزان را دوچندان می کند که نسبت به بومی سازی علوم با آن عقبه و میراث کهن اسلامی اقدامات لازم را انجام دهند.

لازم به ذکر است این نشست با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان، مدیریت حوزه‌های علمیه البرز، مدیرکل آموزش‌وپرورش، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی و جمعی از مدیران و معاونین این نهادها، در محل دفتر امام‌جمعه کرج برگزار شد.

انتهای پیام/

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

گفت وکو با مولف کتاب «مبلغ کودک، تبلیغ با نمک»

گزارشی از فعالیت مبلغین موسسه الزهرای قم در لرستان

تحقق برنامه های همکاریها (7)

فیلم / نگاهی به طرح ملی تعالی پیوند مدرسه، مسجد و منزل "سه میم"

 فیلم/ تحقق برنامه های همکاریها (6)

 آشنایی با مدارس وابسته به حوزه علمیه

تحقق برنامه های همکاریها (5)

نشست طرح پیوند مسجد ،مدرسه و منزل در پاکدشت

تحقق برنامه های همکاریها (4)

برگزاری دوره آموزشی مهارتی« راه نشان تربیت » در شهرستانهای تهران

تحقق برنامه های همکاریها (3)

اجرای آزمایشی طرح "سه میم" دربرخی مدارس 12 استان

با حضور مسئولین شهر سلماس؛

اولین همایش مدارس مجری طرح تربیتی امین شهرستان سلماس برگزار شد

با حضور طلاب و دانشجویان

برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی کودک و نوجوان در شهرستان های جنوب استان کرمان

حضور طلاب خارجی در مدارس شهرستان رفسنجان

نشست روش های ارتباط با نوجوان با حضور طلاب طرح امین برگزار شد

وزیر آموزش و پرورش

اغلب معضلات فرهنگی ناشی ازکم‌توجهی به حوزه تعلیم و تربیت است

تحقق برنامه های همکاریها (1)

نشست تخصصی جهاد تبیین امام جمعه مرند با دانش اموزان

با حضور نماینده ولی فقیه

گزارشی ازنمازجماعت و‌ کرسی آزاد اندیشی دانش آموزان خرم ابادی

تصاویر / نشست استانی شورای همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش یزد