به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها، محمد علی واقعی در نشست اعضای کمیته همکاری آموزش و پرورش با حوزه های علمیه ی استان اظهار کرد؛ در حال حاضر 633 روحانی با حوزه پرورشی آموزش و پرورش خراسان جنوبی همکاری می کنند که از این تعداد 222 نفر بانوی طلبه هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت؛ از 6 ساحت سند تحول 5 ساحت آن در خصوص مباحث مبانی اعتقادی، تربیتی پرورشی و فرهنگی است وهمه به عنوان پرچمدار تعلیم و تربیت باید مبلغ اسلام ناب و تربیت اسلامی باشیم.
وی؛ با اشاره به فعالیت قریب 150 مشاور مذهبی در مدارس استان به صورت پاره وقت در سال گذشته، تصریح کرد؛ از این تعداد 25 مشاور مذهبی در مدارس مرکز استان مشغول ارائه خدمات تربیتی، اسلامی به دانش آموزان بودند.
نایب رئیس کمیته همکاریها ی خراسان جنوبی، بر استانی شدن طرح روحانی معین تأکید کرد و ادامه داد؛ حضور مؤثر روحانیون معزز در مدارس، زمینه ساز تقویت مبانی اعتقادی دانش آموزان و بصیرت افزایی آنان در مباحث مذهبی میشود و آموزش و پرورش از این امر استقبال میکند.
وی با اشاره به مشارکت یکصد مدرسه استان در طرح روحانی معین افزود: مهارت خود آگاهی برای افزایش عزت نفس و خود کنترلی ،جرات مندی مثبت، افزایش مهارت های ارتباطی و کاهش رفتار های پر خطر از اولویت های ما است که روحانیون در این زمینه می توانند به ما کمک کنند.
نایب رئیس کمیته همکاری های خراسان جنوبی با بیان که کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش موجب ترویج بیش از پیش فرهنگ ایرانی-اسلامی در مدارس استان است اضافه کرد: در سال تحصیلی گذشته بیش از 650 نماز از مجموع یک هزار و 700 نماز جماعت اقامه شده در مدارس استان به امامت ائمه جماعات روحانی اقامه شده است.
واقعی، برگزاری دوره آموزشی توانمندسازی طلبه وظیفه ها، ائمه جماعات مدارس، مشاوران، معاونان و مربیان پرورشی مدارس را ازمهم ترین مصوبات این نشست برشمرد وابراز داشت: مدارس امین نماد همکاری موفق حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در بهارستان علم و ادب است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی خاطر نشان کرد؛مدارس امین فرصتی مغتنم برای توسعه فعالیت های دینی و مذهبی و تلفیق علوم تجربی با مباحث اعتقادی در بین دانش آموزان در سایه ی تعامل مناسب دو نهاد حوزه و مدرسه است.
وی با بیان این که آموزش باید عملی؛ و در رفتار و گفتار مربی مشهود باشد ،عنوان کرد: داشتن روحیه جهادی و ایثار گری روحانیت، رمز علاقه ی وافر ایرانیان به این قشر خدوم و مومن جامعه است.