لزوم تقویت حضور دانش آموزان در نماز جماعت مدارس
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، جهانبخش بانشی در جمع روحانیون شرکتکننده در کارگاه آموزشی مدارس امین استان، در کانون فرهنگی تربیتی حضرت زینب(س) ناحیه سه شیراز، ضمن قدردانی از تلاشها و فعالیتهای روحانیون در این مدارس گفت: مهم این است که بتوانیم تفکری را که در این مدارس حاکم شده است در سایر مدارس نیز پیاده کنیم، لذا نیازمند این هستیم که بتوانیم روحانیون و علمای حوزه علمیه را در کنار خود داشته باشیم.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزشوپرورش فارس گفت: سند تحول بنیادین بهنوعی مبانی تعلیم و تربیت را تدوین و بهعنوان یک سند اجرایی، راهکارهایی را در حوزه تعلیم و تربیت در اختیار ما قرار داده است که باید محور همه برنامهها و فعالیتهای ما در این بخش قرار گیرد.
وی با تأکید بر اینکه در اجرای بسیاری از راهکارها و اهداف عنوانشده در سند تحول بنیادین، نیازمند همکاری و همراهی علمای حوزه علمیه هستیم، گفت: بخشی از این سند که رویکرد مذهبی دارد شاید نیازمند این باشد که علمایی که مرتبط با آموزشوپرورش هستند راهکارهایی مناسب ارائه نموده و آن گرهها را باز کنند.
پانشی بابیان اینکه هرچه که باید در جامعه اتفاق بافتد ، راه آن از طریق آموزشوپرورش است، گفت: اگر بخواهیم شاهد شکوفایی معنوی، دینی، اخلاقی ، تربیتی و علمی فرزندانمان در آموزشوپرورش باشیم ؛ باید به آموزش علم اخلاق، معنویت و مبانی دینی آنان توجه کنیم .
معاون پرورشی و فرهنگی آموزشوپرورش فارس گفت: یکی از محورهای اساسی و مبنای کار مادر آموزشوپرورش استان، فرهنگسازیو توسعه و ترویج فرهنگ نماز، قرآن و عترت در بین دانش آموزان است که تاکنون اقدامات بسیاری برای تحقق این هدف صورت گرفته ، اما هنوز نیازمند کارهای بیشتری در این حوزه هستیم.

وی تقویت حضور دانش آموزان در نماز جماعت مدارس را یک گام اساسی در تعلیم و تربیت دانست و گفت: بر مبنای هویت دینی و فرهنگی جامعه اسلامیمان تلاش کردهایم حضور دانش آموزان در صفوف نمازهای جماعت مدارس را تقویت کنیم اما نیازمند راهکارهای بهتر و بیشتری در این زمینه هستیم و روحانیون و علمای حوزه علمیه میتوانند در این زمینه به ما کمک کنند.
دبیر کمیته همکاریهای حوزه علمیه در آموزشوپرورش استان فارس گفت: این دوره آموزشی باهدف ارتقاء سطح علمی و کاربردی فعالیتهای روحانیون بهمنظور برنامهریزی و فعالیت بهتر در مدارس امین با همکاری اداره کل آموزشوپرورش و حوزه علمیه استان برگزار گردیده است.
در ادامه نیز حجتالاسلاموالمسلمین عباس امیدی مسئول برگزاری دوره گفت: در این کارگاه آموزشی در مدت دو روز و با حضور ۵۲ نفر از مبلغین خواهر و برادر شاغل در مدارس امین استان بهصورت متمرکز برگزار میگردد.
نحوه کلاس داری، راهکارهای تبلیغ و رسانه، آشنایی با فضای مجازی، جذاب سازی آموزشها و مدیریت و برنامهریزی فعالیتهای تربیتی فرهنگی از محورهای مهم این دوره آموزشی است که حجتالاسلاموالمسلمین امیدی به آنها اشاره کرد.
انتهای پیام /