به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین فلاحتی در جلسه کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان با اشاره به ضرورت همکاری های حوزه و مدارس اظهارداشت:ضروری است در آموزشگاهها، به ویژه در مدارس دخترانه از وجود طلبه های خانم بیشتر استفاده شود و در این مأموریت ها باید دقت گردد حضور روحانیون در فضایی آرام انجام شود تا شاهد تحقق فرهنگ ناب اسلامی در مدارس باشیم.
وی با تأکید بر ضرورت انجام کارهای زیربنایی در جامعه بیان داشت: تلاش کنیم محتوای علمی درست در اختیار مربیان پیش دبستانی و مهدهای کودک قرار دهیم تا زمینه از بین رفتن ناهنجاری ها در سطح جامعه فراهم شود.
رئیس ستاد همکاریهای استان گیلان افزود: بیان هنرمندانه آموزه های فرهنگی در تعمیق ارزش ها، امری حیاتی است.
وی گفت: در این بین خانواده ها با احساس مسئولیت بیشتر زمینه خودآگاهی فرزندان را فراهم کنند.
حجت الاسلام و المسلمین فلاحتی در پایان پیشنهاد کرد: متخصصانِ با صلاحیت، هر دو ماه یک بار در جلسات توجیهی، مربیان پیش دبستانی و مهدهای کودک را با مسائل زیربنایی فرهنگی و اسلامی بیش از پیش آشنا کنند.
در ادامه این نشست، نایب رئیس کمیته همکاریهای استان گیلان با اشاره به نقش والای ائمه جمعه در فرهنگ سازی و همراهی با آموزش و پرورش گفت: در خلق دستاوردهای فرهنگی این دو نهاد با تعامل و هم افزایی می تواند نقش سازنده ای را در ارتقای فعالیت های آموزش و پرورش داشته باشد.
نادر جهان آرای با اشاره به زمینه همکاری های دو جانبه گفت: حوزه و آموزش و پرورش با هم افزایی و همگرایی نقش مهمی در تعمیق فعالیت های دینی دارند و در این راستا اعزام 600 مبلّغ به مدارس، دیدار 15 هزار دانش آموز از حوزه های علمیه، حضور 477 امام جماعت روحانی در مدارس، جذب و توانمند سازی طلاب در قالب نظام وظیفه عمومی و برنامه استقرار روحانیان در مدارس با اجرای طرح امین و روشنا بخشی از مهم ترین همکاری های دو جانبه حوزه و آموزش و پرورش است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در پایان، همکاری های مستمر دو جانبه میان حوزه های علمیه و آموزش و پرورش را خواستار شد.
انتهای پیام /