Print
Zoom In
Zoom Out

معاون امور استانهای دبیر خانه ستاد همکاریها

ازشایستگی های کم نظیر سند تحول بنیادین پشتوانه قرآنی آن است

شناسه مطلب: 10946
زمان انتشار: سه شنبه 27 آذر 1397 ساعت 12:54

بخش های مختلفی از سند با بهره گیری از آیات قرآن مزین شده است،اگرچه هنوز جای کاری بسیاری به چشم می خورد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها ،حجت الاسلام  حسین درودی معاون امور استانهای دبیرخانه ستاد همکاری های در نشست فصلی مدیران ناحیه یک بهارستان گفت ؛آموزه های قرآنی مدیران آینده پژوه را توانمند نموده تا در کف مدارس، دانش آموزان 6 ساحتی تربیت کنند

*هشدار نسبت به دنیا سالاری 

وی گفت؛ داستان های حکیمانه پیامبران الهی در کتاب وحی الگوهایی را در آغوش خود دارد که پاسخگوی نیازهای همه جانبه انسان می باشد.

معاون اموراستانهای دبیرخانه ستاد افزود؛  یکی از دلایل آسیب پرور جامعه بشری امروز، آخرت انکاری و دنیا سالاری است و عقیده تک بعدی به عالم هستی تعلیم و تربیت را دنیا سالارانه کرده است.  

*رفاه زدگی مبانی تربیت بشر را تهدید می کند

 سخنران این نشست افزود؛ متاسفانه رفاه زدگی مبانی تربیت بشر را به سمت و سویی هدایت می کند که انسان را در بستر دنیا طلبی و مادیگرایی آماده سازی می کند.

وی با شاره به ساحت اقتصادی و حرفه ایی سند تحول بنیادین گفت؛ داستان حضرت سلیمان نبی علیه السلام در قرآن کریم از تربیت نیروی انسانی و دیگر کارگزارانی خبر می دهد که حیات طیبه را در قالب ساحت های فردی و جمعی و  هم چنین ارتباط بین المللی و کار آفرینی آماده سازی می کنند که سخن هایی برای برنامه های شش ساحتی یک آموزشگاه دارد.

حجت الاسلام درودی خاطرنشان ساخت؛ نوع آموزش نیروهای لشکری و کشوری حضرت سلیمان نبی علیه السلام ایده آل بودن سند تحول را در نزد برخی ناقدین پاسخگو است. 

*وصیت نامه شهدای 8 سال دفاع مقدس  مبنای تربیت دینی 

معاون امور استانهای دبیرخانه ستاد همکاریها در ادامه  با اشاره به  وصیت نامه شهدای 8 سال دفاع مقدس گفت ؛سجایای اخلاقی علمی و سیاسی  شهید ابراهیم هادی نیز به رئالیسم بودن سند تحول اشاره دارد به همین جهت اگر قرار است فارغ التحصیلان مدارس بعد از وداع با آموزشگاه بی انگیزه و بیکار نباشند نیاز است راهکار 3-1 سند تحول بینادین در مدارس به گونه ایی طرح ریزی شود که  متربیان از اضطراب در رقابت های آموزشی که نمونه آن غول کنکور و افسردگی های واپسین آن می باشد رهایی یابند. 

وی افزود؛ دست اندرکاران و و سیاستگذاران تعلیم و تربیت به  سمتی حرکت نکنند  که دانش آموز را به آخرت گریزی و معنویت ستیزی بکشاند

*آموزش تک ساحتی تهدید است 

حجت الاسلام درودی با انتقاد از دانشگاه سالاری و شکاف نسلی و فرار مغزها در فرایند جاری تعلیم و تربیت گفت؛ نباید فراموش کنیم آموزش تک ساحتی دانش آموزان، شهروندانی نا کار آمد و ناسازگار تربیت می کند.

وی یکی از شایستگی های کم نظیر سند تحول را  پشتوانه قرآنی آن دانست و گفت؛ بندها و بخش های مختلفی از سند به آیات قرآن مزین شده است، اگرچه هنوز جای کاری بسیاری به چشم می خورد.

سخنران این نشست ادامه داد؛ از جمله دلائلی که اجرایی شدن سند تحول را با کندی و کاستی مواجه نموده است تک ساحتی بودن بخش نامه های آموزشی و دستوالعمل های اقتصاد سالار است. باید مدیران مدارس به این مهم توجه داشته باشند که نیروی انسانی ناخواسته در خدمت جبهه های تکفیری و هم چنین سردمداران بی درد و بی تفاوت سازمان ملل که فارغ التحصیلان محیط های آموزشی تک سحتی هستند قرار نگیرد

*تقدیر از مدیران حامی سند تحول بنیادین

معاون امور استانهای دبیرخانه ستاد همکاریها خاطرنشان ساخت؛مدیران حامی سند تحول بنیادین که قرآن را به صورت شش ساحتی در برنامه ریزیهای آموزشی خود متعهد هستند افتخار تطهیر مربیان و متربیان را از آفات سبک زندگی غربی و آسیب های آن را در پرونده خویش ذخیره کنند.

 وی در پایان گفت ؛ درچهلمین رویش انقلاب اسلامی دانش آموزان مبلغ شهروند قرآنی و در تراز ارزشهای انقلاب اسلامی  و بر آمده از ساحت های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می تواند تمدن اسلامی را پایه ریزی نموده وعده حکومتی مهدوی در سند را بشارت بدهند.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان:

هدایت‌گری و ایفای نقش در تعلیم و تربیت نعمتی بزرگ و افتخاری پربرکت است

دکتر حمید نیکزاد:

ایجاد فصل نوین در همکاری حوزه و آموزش و پرورش

کلیدواژه‌های رهبری برای خوشه چینی از وعده صادق

دبیرستاد همکاریها درجمع ائمه جمعه سه استان

حضور روحانيون مشاور در مدارس پناهگاه دانش‌آموزان درمقابل بمباران شبهات است

با حضور دبیرستاد همکاریها؛

گردهمایی ائمه جمعه منطقه یک کشوری در گلستان برگزار شد+ عکس

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش:

تأکید دولت سیزدهم بر استفاده ویژه از ظرفیت های تربیتی حوزه علمیه

رئیس ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

حمایت از نهاد تعلیم و تربیت را بر خود  تکلیف می دانم/ آموزش و پرورش، حوزه و دانشگاه سه اصل سعادت جامعه اسلامی

حجت الاسلام کلباسی در دیدار دبیر ستاد همکاریها

آماده ارایه ظرفیت های بی بدیل مرکز تخصصی مهدویت به آموزش و پرورش هستیم

رئیس مؤسسه پژوهشی آموزشی امام خمینی "ره" خبر داد

توسعه طرح ولایت  با بهره گیری از معلمان متخصص

تصاویر/ دیدار معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با آیت الله اعرافی

آیت الله اعرافی:

آموزش و پرورش با سرعت درحال تغییر نسل است

آیت‌الله کعبی:

آموزش و پرورش باید از حافظه محوری پرهیز داشته باشد

گزارش تصویری

نشست شورای همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان یزد

دکتر صحرائی در رونمایی از کتاب" منظومه فکری رهبر معظم انقلاب در موضوع آموزش و پرورش"

بذر آینده کشور در مدرسه کاشته می‌شود/ باید همه به مدرسه برگردیم

کتاب «اصول و روش‌های تربیت در قرآن کریم»