Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر کمیته همکاری های لرستان:

سندتحول بنیادین نقشه راه آموزش و پرورش است

شناسه مطلب: 10808
زمان انتشار: دوشنبه 16 مهر 1397 ساعت 10:02

هدف غایی تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش قرب الی الله و تعمیق باورهای دینی در دانش آموزان است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاری ها،نشست اعضای استانی  کمیته همکاری های لرستان  با حضور مدیر حوزه علمیه کمالیه خرم آباد ، معاون تبلیغ حوزه لرستان ، معاون پژوهشی حوزه علمیه کمالیه خرم آباد و معاون تهذیب حوزه علیمه استان در دفتر معاون پرورشی وفرهنگی آموزش وپرورش لرستان برگزار شد  شد.

 در این نشست اسدالله عباس زاده دبیر کمیته همکاریهای لرستان گفت: با توجه به تهاجم فرهنگی و توطئه های ضد دینی، همه مسئولین و مردم دغدغه دین و تعلیم و تربیت اسلامی را دارند.

سرپرست معاون پرورشی و فرهنگی آموزش وپرورش لرستان با بیان این جمله از مقام معظم رهبری که فرموده اند : «هر ایده ای، هر اندیشه ای، هر انقلابی که در قالب هنر نگنجد، ماندنی نخواهد بود »گفت:آموزه های دینی و مذهبی بایستی هنرمندانه به دانش آموزان و قشر جوان و نوجوان انتقال یابد تا موجب تعمیق باورهای دینی گردد.

عباس زاده افزود:باید برای تحقق اهداف تعلیم و تربیت اسلامی، سند تحول بنیادین را به عنوان یک نقشه راه در نظر داشته باشیم این  سند نقشه راه آموزش و پرورش است و سهم هر نهادی را برای رسیدن به هدف مطلوب مشخص کرده است.

 سرپرست معاون پرورشی وفرهنگی آموزش و پرورش لرستان در ادامه بیان کرد: روحانیون می توانند در مسائل دینی و مذهبی به بخش تعلیم و تربیت کمک شایانی کنند. وی افزود؛فراهم آوردن حضور پرشور دانش آموزان در نمازخانه مدارس از وظایف روحانیون و مبلغین در مدارس است که در کنار مربیان پرورشی در این کار اهتمام لازم را دارند .

عباس زاده خاطر نشان کرد: برای هر دوره تحصیلی و هر قشر از جامعه باید زبان در خور فهم آن قشر را در توسعه و ترویج فرهنگ اسلامی بکار گرفت، اینگونه است که می توانیم انگیزه ایجاد کنیم و متناسب با نیاز جامعه نیروی اسلامی تربیت کنیم.

وی تصریح کرد : توانمندی روحانیون و ضروت حضور آنها در مدارس بسیار مهم است، روحانیون می توانند در مسائل دینی و مذهبی به بخش تعلیم و تربیت کمک شایانی کنند، 

 سرپرست معاون پرورشی وفرهنگی آموزش و پرورش لرستان با اشاره به برنامه های ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش تصریح کرد: یکی از برنامه های ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش، تشکیل کمیته های دانش آموزی است که در این خصوص برنامه ریزی های لازم انجام گرفته و طرح آن آماده شده است.

عباس زاده تأکید کرد: حوزه های علمیه با کمک آموزش و پرورش می توانند در توسعه و ترویج فرهنگ ایرانی-اسلامی بسیار موفق و موثر اقدام نمایند.

 وی خاطر نشان کرد : اگرحضور حوزویان و روحانیون در آموزش و پرورش باید هدفمند، جهت دار و اثرگذار باشد، کمک و همکاری آموزش و پرورش، روحانیون و حوزه های علمیه موجب تربیت ایرانی ، اسلامی فرزندان این مرز و بوم خواهد شد.

وی در پایان اظهار داشت: جمعیت مستعدی در آموزش و پرورش لرستان حضور دارند، باید در کمیته همکاری های  کارگروه های تخصصی و کمیته های علمی و مذهبی تشکیل گردد تا در این زمینه کار شایسته و مطلوبی صورت گیرد.

تحقق برنامه های ستاد همکاریها (21)

گزارشی از اردوی مسجدی‌ها ویژه دانش‌آموزان کرمانشاهی+عکس

تصاویر / شورای همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش همدان

تحقق برنامه های ستاد همکاریها (20)

پایان دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ایرانشهر و دلگان

نگاه خوب رسانه ها به اخبار تربیتی

بولتن شماره (82)ستاد همکاریها در آیینه رسانه ها منتشر شد

نماینده ولی فقیه درآذربایجان شرقی:

سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش آینده کشور را  تضمین می کند

در مصلی امام خمینی(ره) بجنور

گردهمایی بزرگ دانش آموزی یاوران مقاومت و نماز

حسن ختام هفته پژوهش

پژوهش از نگاه پیامبر و اهل بیت علیهم السلام

تصاویر

نشست شورای سیاستگذاری ستاد همکاریهای استان یزد با حضور مشاور وزیر

با همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش

نشست  پیاده سازی الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین درلرستان برگزارشد

فیلم / گردهمایی ائمه جمعه و مدیران آموزش و پرورش استان یزدبا حضور مشاور وزیرآموزش و پرورش  

دبیرستادهمکاریها تاکید کرد

حمایت از راه اندازی کودکستانها و مدارس وابسته به حوزه علمیه

امام جمعه یزد:

تربیت نسل انقلابی، محور حرکت آموزش و پرورش باشد

نشست مشاور وزیرآموزش و پرورش با روسای ادارات استان یزد

تصاویر

دبیرستاد همکاریها در میان دانش آموزان یزدی

بازدید مشاور وزیرآموزش و پرورش از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار یزد