به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی ملکی امروز 12 اسفندماه در آیین افتتاحیه دوره تربیت مدرس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و مبانی نظری آن که با حضور مسئولان و نخبگان حوزه و وزارت آموزش و پرورش در مجتمع یاوران مهدی در قم برگزار شد عنوان کرد:سند بنیادین حرکتی نو در آموزش و پرورش است در این باره رهبری فرمودند؛ بدنه آموزش و پرورش باید با این سند آشنا شود.
طبق منویات رهبری معلمان و مدیران باید مطالبات سند را بدانند
مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش افزود: طبق منویات رهبری معلم و مدیران باید مطالبات سند را بدانند و از انتظارات سند نسبت به خود آشنا باشند تا در روش های تدریسی و تربیتی آن را مورد استفاده قرار دهند در واقع شناخت وظیفه و تکلیف طبق سند اهمیت زیادی دارد.
وی تصریح کرد: لازم است در جهت تحقق اهداف سند به گونه ای برنامه ریزی شود مطالبات سند را در گستره آموزش و پرورش تبیین کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی بیان کرد:رونمایی از سند بنیادین در آذرماه سال 90 اتفاق افتاد و یک دوره 5 ساله برای تبیین و تشریح و رصد نقاط قوت و ضعف سند پیش بینی شده بود ،اکنون باید این دوره 5 ساله را پشت سر می گذاشتیم و مورد بازنگری قرار می گرفت.
وی خاطرنشان کرد: در حالی که هنوز مقدمات سند را سپری نکرده ایم و این از نقاط ضعف ماست ،در سال 93 رهبری فرمودند؛ سند برای همه تفهیم شود و هر کس وظیفه خود را در قبال آن بداند زیرا همراهی و مساعدت نخبگان حوزه و آموزش و پرورش راهگشای تحقق رسالت های سند بنیادین خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین ملکیبا اشاره به بر گزاری دوره تربیت مدرس سند تاحول بنیادین و مبانی نظری آن گفت :این دوره مرحله اول تربیت مدرس است و دو دوره دیگر نیز برگزار خواهد شد که در دوره های بعدی از علاقه مندان و تلاشگران دعوت می شود تا ایده های خود را ارائه نمایند.
فرصتی ارزشمند برای اساتید و مدرسین
وی گفت: دوره تربیت مدرس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ،فرصتی ارزشمند برای اساتید و مدرسین ایجاد می کند در این باره باید بیشتر و عمیق تر روی سند کار شود و به خوبی تبیین گردد البته ما در ابتدای راه هستیم.
مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: مهم ترین رویکرد سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش، تربیت دینی و اسلامی است که این امر بر عهده حوزه های علمیه و نخبگان است.
وی بیان کرد: در این سند ده ها مفهوم با ارزش وجود دارد که تبیین آن بر عهده حوزویان است برای نمونه واژه حیات طیبه و مفهوم آن برای مقاطع مختلف تحصیلی به خوبی باید تبین گردد.
تحقق حیات طیبه در گرو همراهی حوزه و آموزش و پرورش
حجت الاسلام والمسلمین ملکی اظهار داشت: برنامه هایی که برای تحقق حیات طیبه نیاز است باید به صورت مشترک میان حوزه و آموزش و پرورش بررسی شود در این مسیر لازم است تعدادی از روحانیون نسبت به شناخت سند توانمند شوندتا رسالت تبلیغ آن را عهده دار گرند .
مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در حال حاضر در شرایط مساعدی به سر می بریم و به گفته رهبری بستر فراهم است و باید زمینه های آن را کشف و به مرحله اجرا بگذاریم.
وی در انتهای سخنان خودعنوان کرد: باید مفاهیم نظری و راهکارهای عملی سند نیز تبیین شود تا بتوان آن را محقق سازد.
انتهای پیام /