Print
Zoom In
Zoom Out

مشاورعالی وزیر و دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش:

همراهی و مساعدت نخبگان حوزه و آموزش و پرورش راهگشای تحقق رسالت های سند بنیادین خواهد بود

شناسه مطلب: 10497
زمان انتشار: شنبه 12 اسفند 1396 ساعت 13:26

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش گفت: مهم ترین رویکرد سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش، تربیت دینی و اسلامی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی ملکی امروز 12 اسفندماه در آیین افتتاحیه دوره تربیت مدرس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و مبانی نظری آن که با حضور مسئولان و نخبگان حوزه و وزارت آموزش و پرورش در مجتمع یاوران مهدی در قم برگزار شد عنوان کرد:سند بنیادین حرکتی نو در آموزش و پرورش است در این باره رهبری فرمودند؛ بدنه آموزش و پرورش باید با این سند آشنا شود.

طبق منویات رهبری معلمان و مدیران باید مطالبات سند را بدانند

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش افزود: طبق منویات رهبری معلم و مدیران باید مطالبات سند را بدانند و از انتظارات سند نسبت به خود آشنا باشند تا در روش های تدریسی و تربیتی آن را مورد استفاده قرار دهند در واقع شناخت وظیفه و تکلیف طبق سند اهمیت زیادی دارد.

وی تصریح کرد: لازم است در جهت تحقق اهداف سند به گونه ای برنامه ریزی شود  مطالبات سند را در گستره آموزش و پرورش تبیین کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین ملکی بیان کرد:رونمایی از سند بنیادین در آذرماه سال 90 اتفاق افتاد و یک دوره 5 ساله برای تبیین و تشریح و رصد نقاط قوت و ضعف سند  پیش بینی شده بود ،اکنون باید این دوره 5 ساله را پشت سر می گذاشتیم و مورد بازنگری قرار می گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در حالی که هنوز مقدمات سند را سپری نکرده ایم و این از نقاط ضعف ماست ،در سال 93 رهبری فرمودند؛ سند برای همه تفهیم شود و هر کس وظیفه خود را در قبال آن بداند زیرا  همراهی و مساعدت نخبگان حوزه و آموزش و پرورش راهگشای تحقق رسالت های سند بنیادین خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین ملکیبا اشاره به بر گزاری دوره تربیت مدرس سند تاحول بنیادین و مبانی نظری آن گفت :این دوره مرحله اول تربیت مدرس است و دو دوره دیگر نیز برگزار خواهد شد که در دوره های بعدی از علاقه مندان و تلاشگران دعوت می شود تا ایده های خود را ارائه نمایند.

فرصتی ارزشمند  برای اساتید و مدرسین

وی گفت: دوره تربیت مدرس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ،فرصتی ارزشمند برای اساتید و مدرسین ایجاد می کند در این باره باید بیشتر و عمیق تر روی سند کار شود و به خوبی تبیین گردد البته ما در ابتدای راه هستیم.

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: مهم ترین رویکرد سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش، تربیت دینی و اسلامی است که این امر بر عهده حوزه های علمیه و نخبگان است.

وی بیان کرد: در این سند ده ها مفهوم با ارزش وجود دارد که تبیین آن بر عهده حوزویان است برای نمونه واژه حیات طیبه و مفهوم آن برای مقاطع مختلف تحصیلی به خوبی باید تبین گردد.

 تحقق حیات طیبه در گرو همراهی حوزه و آموزش و پرورش 

حجت الاسلام والمسلمین ملکی اظهار داشت: برنامه هایی که برای تحقق حیات طیبه نیاز است باید به صورت مشترک میان حوزه و آموزش و پرورش بررسی شود در این مسیر لازم است تعدادی از روحانیون  نسبت به شناخت سند توانمند شوندتا رسالت تبلیغ آن را عهده دار گرند .

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در حال حاضر در شرایط مساعدی به سر می بریم و به گفته رهبری بستر فراهم است و باید زمینه های آن را کشف و به مرحله اجرا بگذاریم.

وی در انتهای سخنان خودعنوان کرد: باید مفاهیم نظری و راهکارهای عملی سند نیز تبیین شود تا بتوان آن را محقق سازد.

انتهای پیام /



 آیت الله نور مفیدی

توجه ویژه شخص رئیس‌جمهور به آموزش وپرورش نویدبخش تحولات است

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان؛

آینده کشور از مدرسه ساخته می‌شود/تحقق سند تحول بنیادین جدی‌تر دنبال شود

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین

نماینده ولی‌فقیه درکهگیلویه و بویراحمد:

آموزش‌وپرورش و حوزه‌های علمیه نقش اساسی در تربیت نسل مؤمن و انقلابی دارند

مدیر حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد

در مدارس طرح امین باید روحیه دینداری، انقلابی‌گری ورشد علمی دانش‌آموزان محسوس باشد

پنجمین کارگاه آموزشی «توانمندسازی طلاب فرهنگی » در اهواز

 آیت الله نور مفیدی

توجه ویژه شخص رئیس‌جمهور به آموزش وپرورش نویدبخش تحولات است

طرح حضور ویژه فرهنگیان در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) بیرجند برگزار شد

استاندار خراسان جنوبی

برای حضور روحانیون در مدارس برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته است

وزیر آموزش و پرورش در دیدار امام حمعه بیرجند:

تعلیم و تربیت میدان اصلی مقاومت در جنگ شناختی دشمن است

کارگاه پاسخ‌گویی به شبهات نوجوانان در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) اردکان

تفاهم‌نامه همکاری مشترک حوزه علمیه و اداره کل آموزش و پرورش کرمان به امضا رسید

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س):

لازمه پویایی استعدادهای درخشان پیوند با معارف قرآن ،اهل بیت (ع) وشهدا است.

تصاویر/ حضور نماینده ولی فقیه  در جمع اولیای و دانش آموزان مدارس امین زنجان

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه:

ظرفیت‌های حوزه باید در خدمت نظام تعلیم و تربیت قرار گیرد