به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین مهدی کشوری صبح امروز در آیین افتتاحیه دوره تربیت مدرس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که با حضور مسئولان و نخبگان حوزه و وزارت آموزش و پرورش در مجتمع یاوران مهدی (عج) برگزار شد، اظهارداشت: در بحث تحول و تغییر و نگرش های جدید پیرامون، نکات ارزشمندی وجود دارد از جمله جاهایی که نیاز به تحول و به روز بودن احساس مجموعه های آموزشی و تربیتی است.
مسئول مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه افزود: مراکزی است که نسبت به مبانی دانشی و علوم انسانی برنامه ریزی و پایه ریزی دارند یکی از این مجموعه های گران سنگ حوزه های علمیه می باشد.
وی تصریح کرد: برای آن که حوزه های علمیه برای جهان اسلام و شیعه حرفی برای گفتن داشته و تاثر گذار باشد نیازمند آن هستیم تا از منویات و تاکیدات رهبری بهره مند شویم.
حجت الاسلام والمسلمین کشوری اظهار داشت:معظم له نسبت به امر آموزش و مهارت و فنون توجه ویژه ای داشتند به همین دلیل مرکزی با نام مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه تاسیس شد که متولی امر آموزش و مهارت برای همه حوزویان و دانش آموختگان حوزه شاغل در نهادها و ساماندهی و نظام مند کردن مباحثی که نسبت به توانمندی و کارآمد تر شدن طلاب نیاز است.
وی خاطرنشان کرد:در این 6 ماه که از تاسیس مرکز می گذرد از تجربیات گران سنگی از سوی اساتید و بزرگان و نخبگان استفاده شده است و در بحث برگزاری دوره های مهارتی و آموزشی افتخارات چشمگیری حاصل شد آن چه در کارنامه سال 96 مرکز وجود دارد برگزاری این دوره می باشد.
مسئول مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه بیان کرد: گزارشی از روند فعالیت های همکاران در ستاد همکاری ها وجود دارد مبنی بر اینکه اهتمام ویژه ای نسبت به برگزاری دوره داشتند و وزارت خانه نیز جلساتی برگزار گردید و مصوبه ای مبنی بر آموزش ضمن خدمت به مدت 24 برای حوزویان ساعت از سوی وزارت آموزش و پرورش به تصویب رسید.
وی تصریح کرد: بر اساس تعریفی که برای اساتیدی که در این دوره دعوت شوند نسبت به سند تحول و مبانی آن در استان های خود برای مدیران و معلمان و مدیران در استان ها مبانی را تبیین کنند از هر استان 2 تا 3 نفر دعوت شدند که در حدود 80 نفر در این دوره حضور دارند.
حجت الاسلام والمسلمین کشوری عنوان کرد:در این دوره از اساتیدی که خود در تدوین و تحقق سند نقش دارند دعوت به عمل آمد که شامل حجت الاسلام صادق زاده و دکتر مددی و حسنی و مهندس چهاربند می باشند که از حضورشان بهره مند خواهیم شد.
وی گفت: نسبت به این سند کارهای خوبی انجام شده اما نیاز است نگاهی ویژه به تغییر و تحول بیندازیم تا حائز این ویژگی ها باشد چرا که شیوه انبیای الهی و رسول خدا بر رویکرد فردی و اجتماعی در تغییر ئ تحول برگرفته از توحید و طرد طاغوت می باشد و در این مسیر باید از خودسازی خود آغاز کنیم.
مسئول مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه عنوان کرد:برای ایجاد دگرگونی در جامعه ابتدا باید از خودمان آغاز کنیم و امروز هم اگر به دنبال تغییر و تحول در نظام آموزشی و تاثیر گذاری طبق مطالبات و دغدغه های رهبری هستیم باید به تحول اهمیت بدهیم.
وی خاطرنشان کرد:معظم له در این باره فرمودند ما به تغییرات جزئی نباید دلخوش باشیم تغییر و تحول باید بنیادین باشد تغییر و تحول باید ارای جایگاه و شور و شوق خاص خود باشد قطعا در این راه با مشکلاتی مواجه است و نباید این دغدغه ها ما را از پای در آورد.
حجت الاسلام والمسلمین کشوری اظهار داشت: یکی از رویکردهای این دوره بهره گیری از منویات رهبری است و اگر خودمان به دنبال تغیر و تحول نباشیم دیگران برای ما تغییر و تحول ایجاد می کنند و سندی مانند سند 2030 که تحمیل شده یونسکو و سازمان ملل است را برای ما دیکته می کنند که برگرفته از قدرت های غربی است.
وی تاکید کرد: آن ها در چنین سندی دنبال شعائر اسلامی و مکتب اهل بیت(ع) نیستند بلکه چیزی در می نگارند که منافات با مکتب اهل بیت داشته باشد .
مسئول مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه عنوان کرد:در مجموعه مرکز آمادگی لازم وجود دارد تا بتوانیم در امور فرهنگی و تبلیغی و فرهنگی و تهذیبی کمک کار همه مجموعه ها به ویژه نهاد آموزش و پروزش باشیم و دست در دست هم برای اجرایی شدن سند تحول قدم برداریم و در مرکز ایفای نقش کنیم.
انتهای پیام /