به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاری ها به نقل از معاونت آموزش ابتدايي، رضوان حكيم زاده معاون آموزش ابتدايي در سفر به استان گلستان با آیات نورمفيدي نماینده ولی فقیه در بجنورد و شاهرودي امام جمعه وعضو خبرگان رهبري دیدار و از رهنمود های علمای این استان بهرمند شد .
آيت الله نور مفيدي در دیدار معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش ضمن تأكيد بر اهميت موضوع خلافت انسان بر روي زمين و همچنين نقش اراده انسان در تربيت ، گفت ؛ خلافت تامه در وجود مقدس حضرت ولي عصر ارواحناله الفداء متجلي است.
عضو خبرگان رهبری با بيان حديثي از امام علي(ع) مبني بر اين كه براي ارزيابي تدبير در امور بايد به چهار نكته توجه كرد، اظهار داشت؛اگر ما امور مهم را به تعويق بياندازيم و به دنبال امور فرعي برويم و شايستگان را كنار بگذاريم و افراد ناتوان را به صحنه بياوريم ،مطابق فرمايش گوهربار امام متقيان، راه به جايي نخواهيم برد. لذا لازم است در اداره ي امور به دستورات قرآني و توصيه هاي ائمه اطهار كاملاً عمل كنيم.
آيت الله شاهرودي نیز در دیدارخانم حکیم زاده ، با بيان دغدغه هايي كه در امر آگاهي دانش آموزان از اصول و فروع دين وجود داردگفت؛ آموزش معلمان و توانمندسازي آنان براي هدايت صحيح و تربيت ديني دانش آموزان جدي گرفته شود.
وی از فعاليت هايي كه با همکاری حوزه علميه برادران و خواهران در استان گلستان و مساعدت اداره كل آموزش و پرورش استان انجام مي شود اظهار خرسندي نمود.
خانم حکیم زاده نیز در این دیدارهای جداگانه با ارائه گزارشي از مهمترين اقدات آموزش و پرورش و معاونت ابتدايي در تقويت و تحكيم تربيت ديني دانش آموزان و نوآموزان، خواستار كمك فكري حوزه هاي علميه در جهت تدوين يك نظريه جامع تربيتي برمبناي قرآن شد.
وی در ديدار با آيت الله نورمفيدي نماينده ولي فقيه در استان گلستان ضمن اشاره به شأن خليفه الهي انسان و اراده ي آزاد انسان در هدايت برمبناي قرآن، اقدامات آموزش و پرورش را در راستاي توجه به آموزش قرآن برشمرد و خواستار رهنمودهاي ايشان درخصوص تقويت دين باوري در دانش آموزان شد.
خانم حکیم زاده همچنین در ديدار با آيت الله شاهرودي دیگر عضو خبرگان رهبر ی، گزارشی از برنامه هايي كه معاونت ابتدايي از دوره ي پيش دبستاني براي انس كودكان با قرآن اجرا مي كند و در دوران ابتدايي نيز باجديت و تلاش معلمان عزيز پيگيري مي شود ارایه داد .
وی تأكيد كرد در محتواي كتاب هاي درسي اين دوره به خوبي آموزش مفاهيم ديني مورد توجه قرار گرفته است و از اينجا به بعد ما بايد روي تقويت ساير عوامل از جمله توانمندسازي بيشتر براي معلمان كه نقش محوري دارند كوشش كنيم.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش خواستار كمك حوزه هاي علميه براي تدوين نظريه جامع تربيتي مبتني قرآن شد تا براساس آن نحوه ي تعامل مدير و معلم، مديريت مدارس، محتوا و روش هاي آموزشي و تربيتي تنظيم شود.