Print
Zoom In
Zoom Out

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران کشور:

آماده همکاری با آمورش و پرروش جهت مشاوره و هدایت تحصیلی دانش آموزان هستیم

شناسه مطلب: 10360
زمان انتشار: چهارشنبه 06 دی 1396 ساعت 11:24

شبکه بهم پیوسته پژوهشی را در کشور از طریق هسته ها وکانون های پژوهشی مستقر در مدارس علوم دینی خواهران دنبال می کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاری ها ،حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر حصاری در دیدار مهندس اسفند یار چهار بند ،رییس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به وجود بیش از۴۵۰ مدرسه علوم دینی ویژه خواهران در کشور گفت: هم اکنون ۸۰ هزار طلبه در حوزه های علمیه خواهران کشور در مقاطع تحصیلی مختلف مشغول به تحصیل هستند.

وی عنوان کرد: معاونت های مختلف حوزه های عملیه کشور به ویژه معاونت فرهنگی برنامه های مفصلی برای خیزش تبلیغی وسیع در کشور تدوین کرده اند.

وی به طرح مهم  ایجاد  قرارگاه فرهنگی مورد تاکید مقام معظم رهبری اشاره کرد واظهارداشت: در حوزه های علمیه خواهران این طرح آماده شده و هم اکنون درمراحل پایانی است و در آینده نزدیک عملیاتی می شود.

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران کشور ادامه داد: حوزه های علمیه از ظرفیت برخوردار است و در این قرارگاه ها بی شک از این پتانسیل نهایت استفاده برده خواهد شد.

حجت الاسلام حصاری با اشاره به اینکه در شبکه ای بهم پیوسته و منسجم حرکت فرهنگی تبلیغی وسیعی را ساماندهی خواهیم کرد، اضافه کرد: برنامه های پژوهشی نیز یک بال آن ترویجی، فرهنگی و تبلیغی است.

وی  با بیان اینکه تدوین وعملیاتی کردن برنامه سبک زندگی اسلامی در دستور کار قرار گرفته شده است، افزود: تنها راه مقابله با خطر آفت سکولاریسم ایجاد سبک زندگی دینی است که این مهم  در تمامی محورها و ابعاد و زوایای مشخص تعریف و تدوین شده است.

وی سبک زندگی اسلامی را ابر پروژه تحقیقاتی و مطالعاتی خواند و گفت: شبکه بهم پیوسته پژوهشی را در کشور از طریق هسته ها وکانون های پژوهشی مستقر در مدارس علوم دینی خواهران دنبال می کنیم.

معاون پژوهشی حوزه علمیه خواهران در ادامه تصریح کرد: پایگاه داده حوزه های علمیه خواهران، چهارمین پایگاه داده کشور می باشد که برخی از مراجع تقلید و شخصیت های برجسته با توجه به امن بودن و فناوری پیشرفته این پایگاه، از ظرفیت های آن بهره می برند. 

حجت الاسلام حصاری گفت: در اجلاس جامعه جهانی اطلاعات سال 2016 شبکه کوثرنت حوزه های علمیه خواهران در یکی از موضوعات 16 گانه حائز رتبه شد، این شبکه به گونه ای است که اطلاعات هر طلبه خواهر به محض ورود به حوزه های علمیه خواهران در آن ثبت می شود و با توجه به انتخاب درس ها در گروه های مشترک علمی با طلاب و استادان عضو می گردد. 

معاون پژوهشی حوزه های علیمه خواهران تاکید کرد: طی 5 سال گذشته حوزه علمیه خواهران در امر پژوهش،‌ فعالیت های چشمگیری داشته است و توانسته امر پژوهش را همانند مسئله آموزش در مدارس علمیه خواهران نهادینه کند.

حجت الاسلام حصاری بیان داشت: در جشنواره علامه حلی(ره) که در سال گذشته به صورت مشترک میان طلاب حوزه های علمیه خواهران و برادران برگزار شد، از نظر تعداد شرکت کنندگان و همچنین تعداد حائزین رتبه، حوزه علمیه خواهران برتر بوده است. این نشان دهنده ظرفیت عظیم حوزه های علمیه خواهران می باشد. 

6 هزار طلبه وبلاگ نویس در  حوزه خواهران

وی با بیان اینکه  ده هزار مبلغ سازمان یافته و 6 هزار طلبه وبلاگ نویس در مرکز مدیریت وجودفعال هستند، راه اندازی سایت کوثرنت را یکی از طرح هاو تجربه های موفق در این مرکز دانست و گفت:  از بستر این سایت شاهد اتفاقات بسیار خوبی در موضوعات مختلف تربیتی، تولید آثار و آموزش بودیم.

حجت الاسلام حصاری با بیان این که کوثرنت تنها اختصاص به طلاب ندارد، بلکه با توسعه های صورت گرفته در این شبکه برای عموم جامعه هم قابل استفاده است، عنوان کرد: با راه اندازی این سایت طلبه از زمان ورود به حوزه با فضای آموزشی ،پژوهشی، اداری و خدماتی و فرهنگی که در حقیقت تمرینی برای حضور طلاب در فضای مجازیمی باشد در ارتباط است.

معاون پژوهشی حوزه علمیه خواهران گفت:  هدف اصلی طراحی سایت این بوده  که حوزه علمیه در یک فاصله 5 ساله هر طلبه یک وبلاگ نویس داشته باشد و در بازده زمانی3 ساله این مرکز حدود20 هزار وبلاگ نویس طلبه را برنامه ریزی کرده است

فعالیت  370 هسته پژوهش و حدود179کانون پژوهشی

وی با بیان اینکه یکی از فعالیت های مرکزمدیریت در عرصه پژوهش بوده، ابراز داشت: در بحث پژوهش370 هسته پژوهش و حدود 179کانون پژوهشی زیر نظر 28 شورای پژوهشی هدایت می شوند.

حجت الاسلام حصاری با بیان اینکه خواهران پژوهشگری خوبی در حال فعالیت می باشند، ولی تا کنون این فعالیت ها به صورت سازمان یافته نبوده، افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته این مسئله در قالب سازمانی در حال به اجرا در آمدن است.


وی بیان داشت: مقابله با آسیب های اجتماعی از موضوعات جدی و جزء برنامه مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران است؛ حوزه علمیه می تواند بازوی قوی در کنار آمورش و پرروش در بحث مشاوره و هدایت تحصیلی باشد.

حجت الاسلام حصاری گفت: حوزه علمیه  می تواند با تعامل بهتر در بحث  تعلیم و تربیت، سهم مشخصی رابر عهده بگیرد، این ویژگی در حوزه است و تا کنون هم ثابت شده که خواهران طلبه بدون هیچ چشم داشتی در حال فعالیت اند.

وی با بیان این که باید کارها تقسیم شود و سازکارها نهادینه شود تا شاهد بهتر اجرای  فعالیت ها باشیم بیان داشت:  در بحث کرسی های آزاد اندیشی وقتی حوزه وارد شد، 530 کرسی را در ظرف 2 سال و نیم طراحی و اجرا کرد این ظرفیت حوزه است و زمانی ظهور می کند که سهم هر نهادی مشخص شود.

معاون پژوهشی حوزه علمیه خواهران گفت: اگر در گذشته تولید علم مربوط به حوزه برادران بوده؛ الان این ظرفیت در حوزه علمیه خواهران در موضوعات مختلف وجود دارد و این نیازمند برنامه ریزی و شناسایی استعداد  برای تقویت بهتر حضور طلاب خواهر در مدارس آموزش و پرورش است.

انتهای پیام /

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان:

هدایت‌گری و ایفای نقش در تعلیم و تربیت نعمتی بزرگ و افتخاری پربرکت است

دکتر حمید نیکزاد:

ایجاد فصل نوین در همکاری حوزه و آموزش و پرورش

کلیدواژه‌های رهبری برای خوشه چینی از وعده صادق

دبیرستاد همکاریها درجمع ائمه جمعه سه استان

حضور روحانيون مشاور در مدارس پناهگاه دانش‌آموزان درمقابل بمباران شبهات است

با حضور دبیرستاد همکاریها؛

گردهمایی ائمه جمعه منطقه یک کشوری در گلستان برگزار شد+ عکس

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش:

تأکید دولت سیزدهم بر استفاده ویژه از ظرفیت های تربیتی حوزه علمیه

رئیس ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش

حمایت از نهاد تعلیم و تربیت را بر خود  تکلیف می دانم/ آموزش و پرورش، حوزه و دانشگاه سه اصل سعادت جامعه اسلامی

حجت الاسلام کلباسی در دیدار دبیر ستاد همکاریها

آماده ارایه ظرفیت های بی بدیل مرکز تخصصی مهدویت به آموزش و پرورش هستیم

رئیس مؤسسه پژوهشی آموزشی امام خمینی "ره" خبر داد

توسعه طرح ولایت  با بهره گیری از معلمان متخصص

تصاویر/ دیدار معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با آیت الله اعرافی

آیت الله اعرافی:

آموزش و پرورش با سرعت درحال تغییر نسل است

آیت‌الله کعبی:

آموزش و پرورش باید از حافظه محوری پرهیز داشته باشد

گزارش تصویری

نشست شورای همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان یزد

دکتر صحرائی در رونمایی از کتاب" منظومه فکری رهبر معظم انقلاب در موضوع آموزش و پرورش"

بذر آینده کشور در مدرسه کاشته می‌شود/ باید همه به مدرسه برگردیم

کتاب «اصول و روش‌های تربیت در قرآن کریم»