به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاریها،حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم در دیدار با اعضای کمیته همکاریهای حوزه علمیّه و آموزش و پرورش با بیان این که همکاری قابل توجهی بین نهادها در استان وجود دارد، اظهار داشت: نمود این همکاری، تعامل حوزه های علمیّه و آموزش و پرورش است.
وی افزود: ما به توسعه امور فرهنگی در بین دانش آموزان اهمیّت می دهیم و معتقدیم که در حوزه آموزش و پرورش در کنارتعلیم، تربیت از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
امام جمعه تبریز بابیان این که هدف آموزش و پرورش باید تربیت نیروی سرمایه عظیمی نیروی انسانی باشد، تصریح کرد: اگر بخواهیم تشکیلاتی را سر پا نگه داریم چاره ای جز توجه به نیروی انسانی و تربیت این عنصر حساس نداریم.
رئیس کمیته همکاریهای تبریز ادامه داد: من اعتقادی به آمار و ارقام ندارم و باید در کنار ارایه آمار و ارقام از کارها و برنامه های های انجام شده، میزان تاثیر گذاری برنامه های فرهنگی و تربیتی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی از آمادگی حوزه علمیه برای تامین طلاب در مدارس استان خبر داد و اظهار داشت: وظیفه ائمه جمعه شهرستان های استان فعال نگه داشتن کمیته همکاری حوزه علمیه و آموزش وپرورش است.
امام جمعه تبریز بر بازدید دانش آموزان از حوزه های علمیه استان تاکید کرد و ادامه داد: فضای معنوی حاکم بر حوزه های علمیه اثر تربیتی قابل توجهی بر دانش آموزان خواهد داشت.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم با بیان اینکه در آذربایجانشرقی نزدیک 15 حوزه علمیه خواهران وجود دارد، تصریح کرد: تلاش ما افزایش حوزه های علمیه خواهران در استان است.