به گزارش مرکز اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاریها، به نقل از تسنیم، حجتالاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی، در نشست اعضای قطب دو کمیته همکاریهای حوزه علمیّه و آموزش و پرورش کشور در دماوند با تأکید بر ضرورت انتخاب روشهای مناسب آموزشی در بحث تربیتی دانش آموزان اظهار داشت: حوزه علمیّه رسالت مهمی در بحث همکاری در امر تربیت دینی دانش آموزان داشته و تربیت باید تربیت اسلامی باشد تا انسانهای فرهیختهای به جامعه معرفی شوند.
وی با اشاره بهضرورت انتخاب و گزینش درست روحانیون در آموزشوپرورش گفت: روحانیون با دل سروکار دارند نه با مغز و حساسیّت در انتخاب روحانیون مهمتر از انتخاب معلمان در آموزشوپرورش است.
رئیس شورای سیاستگزاری ائمه جمعه کشور با اشاره به همکاریهای حوزه علمیّه در بحث تربیت دینی دانشآموزان با آموزشوپرورش افزود: حوزه علمیّه نقش مهمی در امر تربیت دینی دانشآموزان داشته و فکر همکاری بین این دو نهاد فکر بسیار خیرخواهانه و خوبی است تا بتوان از دل آموزشوپرورش انسانهای با ایمان و کاملی را به جامعه معرفی کرد.
حجت الاسلام والمسلمین تقوی با تأکید بر ضرورت توانمندسازی روحانیان برای آموزش نسل نو اضافه کرد: روحانیون با دل و قلب و روح دانشآموزان سروکار داشته و این مهم ضرورت دوره دیدن روحانیون را دو چندان میکند.
وی با اشاره بر شناخت خلقوخوی نوجوان و جوانان در امر تربیت خاطرنشان کرد: اگر خلقیّات نوجوانان و جوانان نسل نو را نشناسیم نباید با آنان روبه شویم زیرا این امر نتیجه عکس بر جا خواهد گذاشت.
رئیس شورای سیاستگزاری ائمه جمعه کشور درباره تواناییها و ویژگیهای روحانیان در بحث تربیت دینی دانش آموزان تصریح کرد: شناخت زبان و سطح فکر دانشآموزان، شناخت زیباییهای دین و بیان آن برای جوانان از جمله ویژگیهای روحانیون فعال در این عرصه ممی باشد و توانایی ارتباط با دانشآموزان و اولیاء و ایجاد تشکل اسلامی از جمله تواناییهایی است که یک روحانی باید داشته باشد.