به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، نشست «روشهای ارتباط با نوجوان» با حضور کارشناس دینی خانم محترم ترخاصی و جمعی از مبلغان طرح امین مدارس دخترانه اردکان در مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) اردکان برگزار شد.
خانم ترخاصی با اشاره به مهارت ارتباط با کودک و نوجوان گفت : شناخت و آشنایی با مخاطب اولین اصل برای مهارت ارتباط میباشد وداشتن شروع مناسب و محتوای خوب ناشی از اصل اولی است و دخترها چون شنیداری هستند با سخن گفتن زیبا مجذوب خواهند شد و پسران چون دیداری هستند مباحث به صورت دیدنی در آنها اثربخش خواهد بود.
وی تصریح کرد: فضا و موقعیت تبلیغ اثر بسزایی در فرد دارد و شایسته است چند ویژگی در آن لحاظ شود که اولین آنها آرام سازی محیط تبلیغی است؛ از این رو حرم ائمه اطهار (علیهم السلام) که محل رفت و آمد ملائکه است تاثیر مثبتی بر مخاطب گذاشته و به وی آرامش میدهد، همچنین مزین کردن محیط با تصاویر شهدا و علما، یا پخش صوت زیبای قرآن و تواشیح در آرام سازی محیط اثرگذار خواهد بود.
مبلغ دینی با بیان اینکه ویژگی دوم برای فضای تبلیغی اطمینان دادن به مخاطب است، گفت: به مخاطب باید اطمینان داد آنچه او میگوید جایی بازگو نخواهد شد و برای مبلّغ مدرسه شایسته است لباسی مانند فرم دانشآموزان بپوشد تا خود را شبیه به آنها کند که تا حدی در جذب اعتماد آنها موثر است.
وی جهادی کار کردن را ویژگی دیگر تبلیغ دانست و اظهار کرد: وقت گذاشتن برای کار تبلیغی بسیار مهم میباشد و استفاده از ایده های متنوع در محتوا برای تاثیرپذیری اثرگذار است.
خانم ترخاصی خالصانه برای خدا تبلیغ کردن را مهمترین ویژگی مبلغ دانست و گفت: همین امر سبب میشود که مبلغ از سخن دیگران آزرده خاطر نشود و خداوند به طور قطع عنایت خود را شامل حال مبلغ خواهد کرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مبلغ چون پیامبر(ص)، طبیب دوّار است به این معنا که خود به سراغ دانشآموزان میرود و با صبر و حوصله و تبلیغ چهره به چهره، معاشرت کردن نیکو دانش اموز را به سمت خدا سوق می دهد و از سویی برای مخاطب خود دعا میکند؛ زیرا اعتقاد دارد که دعا اثرگذار است.