Print
Zoom In
Zoom Out

مدارس معارفی حلقه گمشده تعلیم و تربیت است

شناسه مطلب: 24859
زمان انتشار: شنبه 23 تیر 1403 ساعت 09:57

مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد گفت: مدارس معارف اسلامی سعادت یزد به عنوان حلقه مفقوده آموزش و پرورش یزد به شمار می‌رود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستادهمکاریها، سید علی المدرسی رئیس دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی یزد پیش از ظهر امروز در نشستی با دکتر رحیمی‌نژاد مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد به منظور ارائه گزارش سالیانه مدارس معارف اسلامی سعادت یزد، اظهار داشت: ابعاد کیفی مدارس سعادت یزد مبتنی بر شمسه رشد در گروه سنی مقطع راهنمایی برای دختران و پسران و فرآیندهای تربیتی طی شده در کنار توجه به اصول آموزشی و تعالی بخشی علمی دانش آموزان در سال گذشته می‌باشد.

وی توجه به مدارس سعادت یزد را خواستار شد و افزود: برنامه‌های پیش روی این مدارس مبتنی بر استخراج عوامل مؤثر بر تعلیم و تربیت بر اساس شمسه رشد دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی یزد خواهد بود.

معاون امور مدارس دانشگاه آزاد اسلامی یزد، ابراز کرد: شمسه رشد با محوریت اساتید متخصص در حوزه تربیتی در سال‌های گذشته تهیه شد و اکنون قابل استفاده برای حوزه‌های مختلف آموزشی و پرورشی در این دانشگاه است و نقش بسیار جدی و بی‌بدیلی را در اداره امور عرصه‌های تربیتی در مدارس سعادت یزد در سال گذشته داشته است.

المدرسی، ادامه داد: فرایندهای تعلیم و تربیت بر مبنای شمسه رشد ساماندهی، جهت گیری و بهبود بخشی می‌شود و استقبال خانواده‌ها از این مهم بسیار ارزشمند و مورد توجه و تاکید قرار گرفته است.

وی با تأکید بر اهداف کیفی و تعالی بخشی آموزشی و پرورشی دانش آموزان، اظهار کرد: مقطع راهنمایی مهم‌ترین مقطع در رابطه با هویت بخشی تربیتی نوجوان و اثربخش‌ترین مقطع در دختران و پسران نوجوان است.

معاون امور مدارس دانشگاه آزاد اسلامی یزد، ادامه داد: اهداف و برنامه‌های مدارس سعادت یزد با استقبال مدیر کل آموزش و پرورش مواجه شد و وی گمشده تعلیم و تربیتی را در مجموعه سعادت دانست.

المدرسی از مصوبات این نشست را توسعه مدارس دخترانه و پسرانه سعادت یزد بیان کرد و یادآور شد: از سوی مدیر کل آموزش و پرورش توجه به شاخص‌های کیفی و تعالی بخشی آموزشی و تحصیلی دانش آموزان در این مدارس خواسته شد.

وی اظهار کرد: با همراهی و همدلی و همکاری همه دست اندرکاران، این بنای ارزشمند که با طراحی دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و جدیت مسئولین مرتبط در سازمان سما به ثمر نشسته است، امیدواریم توفیقات بیشتری برای ایران اسلامی به ارمغان بیاورد.

محمدکاظم رحیمی نژاد مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این نشست، با اشاره به وجود برخی مشکلات در نسل امروز، خاطرنشان کرد: مدارس معارف اسلامی سعادت یزد به عنوان حلقه مفقوده آموزش و پرورش یزد به شمار می‌رود و هرچه برای رسیدن به این اهداف تلاش کنیم کم است.

وی با تقدیر از مؤسسان مدارس سعادت یزد، تصریح کرد: باید دانش آموزان را با فرهنگ و ارزش‌های جامعه و زیست واقعی و اجتماعی آشنا کنیم.

مدیر کل آموزش وپرورش استان یزد، استقبال خانواده‌های یزدی از ثبت نام فرزندانشان در مدارس سعادت را یکی از نقاط قوت توسعه این مدارس عنوان کرد و گفت: تأمین نیروی انسانی این مدارس یکی از مطالبات به‌حق این مدارس است که در حد وسع و توانمان مشارکت می‌کنیم.

رحیمی نژاد تأکید کرد: برنامه‌های درسی مدارس سعادت براساس محتوا و چارچوب‌های درسی آموزش و پرورش باشد و در کنار آن برنامه‌های فوق برنامه و ساعت اضافه براساس اهداف مدارس سعادت دنبال شود.

مدارس معارفی سعادت یزد، حلقه گمشده تعلیم و تربیت است



تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

مدرسه مؤثرترین خاستگاه انتقال ارزش‌ها، باورها و هویت ملی است

مشاوروزیرآموزش و پرورش

تربیت نسل آینده‌ساز، نیازمند بهره‌گیری از گنجینه‌ی معارفی  حوزه علمیه است.

تاجدارفردوس در بیان پیامبر رحمت

بهشت از زيبائى چهره فاطمه سلام الله علیها روشن شده است

 ظرفیت تبلیغی و تربیتی حوزه علمیه آستانه‌اشرفیه برای آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

با همکاری مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حضور روحانیون و مبلغین در مدارس  افزایش می یابد

گسترش خدمات تبلیغی در مدارس استثنایی مشهد/ پنج‌ هزار دانش‌آموز توان‌یاب در پوشش طرح امین

تصاویر/ دوره توانمندسازی طلاب فعال در آموزش و پرورش (معلم تمدن‌ساز)

تصاویر/ دیدار مدیر کل آموزش و پرورش استان قم به همراه معاونین و مشاوران با آیت‌الله اعرافی

مدیرحوزه‌های علمیه در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قم مطرح کرد:

شناخت نسل‌های جدید؛ چالشی جدی برای نظام تربیتی / اگر با تحولات منفعلانه برخورد شود موج‌های بیرونی آینده تربیت دینی را شکل خواهند داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد:

تعامل با حوزه‌های علمیه و اجرای طرح‌های نوین

وزیر آموزش و پرورش

طرح امین ظرفیت ارزشمند تربیت دینی در مدارس کشور است

تعامل اثربخش حوزه و آموزش‌وپرورش، مسیر تربیت نسل تمدنی را هموار می‌کند

تصاویر / اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان با حضور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریها

وزیر آموزش و پرورش در اولین اجلاسیه مدارس امین حوزه علمیه خراسان

حضور طلاب طرح امین شتاب‌دهنده تحول تربیتی است/ طرح امین نباید مغفول بماند

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریها

تربیت نسل مؤمن در گرو نقش‌آفرینی روحانیِ مدرسه است