به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، پانزدهمین اجلاسیه هماندیشی ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش از صبح امروز 22 دیماه در سالن جلسات خانه معلم شماره یک قم برگزار شد.
میثاق میان حوزههای علمیه و آموزش و پرورش سند تحول بنیادین است
در ابتدای این جلسه علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قم ضمن عرض خیر مقدم گفت: میثاق میان حوزههای علمیه و آموزش و پرورش سند تحول بنیادین است. حوزههای علمیه میتوانند در تمام عرصههای سند تحول آموزش و پرورش نقش آفرین باشند.
سپس حجت الاسلام والمسلمین حمید نیکزاد دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پروش مطرح کرد: حوزه علمیه باتوجه به عقبه فاخری که دارد میتواند در تمام عرصههای سند تحول آموزش و پرورش نقش آفرینی داشته باشد.
تحول آموزش و پرورش باید متناسب با نظم نوین جهانی باشد
در ادامه نیز آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه تغییر نظم جهانی یک موضوع حساس است و باید طراحیهای ما متناسب با آن باشد، عنوان کرد: اگر بخواهیم طرحی برای تحول آموزش و پرورش اعمال کنیم حتما باید در آن به فضای تحولی جهان توجه شود.
روحانیونی که به مدارس میروند باید از خودشان نور داشته باشند
همچنین، آیت الله سیدیوسف طباطبایینژاد مدیر حوزه علمیه اصفهان نیز با بیان اینکه خود عالم باید از خودش نور داشته باشد، خاطرنشان کرد: برای انتخاب افرادی که به مدارس میروند باید روحانیونی را انتخاب کنیم که از خودشان نور داشته باشند.
نقش و حضور طلاب خواهر در طرح امین پررنگ بوده است
سپس حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل مدیر حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه حضور خواهران طلبه در طرح امین پررنگ است، تصریح کرد: طبق ادعای خود مسئولین آموزش و پرورش نقش خواهران طلبه نیز بسیار پررنگتر بوده است.
سابقه همکاری حوزویان در آموزش و پرورش درخشان است
همچنین سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا(س) یادآور شد: سابقه تاریخی همکاری حوزویان در آموزش و پرورش درخشان و ارزشمند است.
گفتنی است، در نوبت صبح برنامههای نخستین روز پانزدهمین هماندیشی ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش سه کارگاه تخصصی با موضوعات مختلف برگزار شد.
لازم به ذکر است، برنامههای این اجلاسیه در نوبت عصرگاهی با حضور آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور و رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام