Print
Zoom In
Zoom Out

به میزبانی ستاد همکاری‌ها؛

افتتاحیه پانزدهمین اجلاسیه هم‌اندیشی ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش برگزار شد

شناسه مطلب: 24637
زمان انتشار: جمعه 22 دی 1402 ساعت 14:39

افتتاحیه پانزدهمین اجلاسیه هم‌اندیشی ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش به میزبانی ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،  پانزدهمین اجلاسیه هم‌اندیشی ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش از صبح امروز 22 دی‌ماه در سالن جلسات خانه معلم شماره یک قم برگزار شد.

میثاق میان حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش سند تحول بنیادین است

در ابتدای این جلسه علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قم ضمن عرض خیر مقدم گفت: میثاق میان حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش سند تحول بنیادین است. حوزه‌های علمیه می‌توانند در تمام عرصه‌های سند تحول آموزش و پرورش نقش آفرین باشند.

سپس حجت الاسلام والمسلمین حمید نیکزاد دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پروش مطرح کرد: حوزه علمیه باتوجه به عقبه فاخری که دارد می‌‌تواند در تمام عرصه‌های سند تحول آموزش و پرورش نقش آفرینی داشته باشد.

تحول آموزش و پرورش باید متناسب با نظم نوین جهانی باشد

در ادامه نیز آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه تغییر نظم جهانی یک موضوع حساس است و باید طراحی‌های ما متناسب با آن باشد، عنوان کرد: اگر بخواهیم طرحی برای تحول آموزش و پرورش اعمال کنیم حتما باید در آن به فضای تحولی جهان توجه شود.

روحانیونی که به مدارس می‌روند باید از خودشان نور داشته باشند

همچنین، آیت الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد مدیر حوزه علمیه اصفهان نیز با بیان اینکه خود عالم باید از خودش نور داشته باشد، خاطرنشان کرد: برای انتخاب افرادی که به مدارس می‌روند باید روحانیونی را انتخاب کنیم که از خودشان نور داشته باشند.

نقش و حضور طلاب خواهر در طرح امین پررنگ بوده است

سپس حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه حضور خواهران طلبه در طرح امین پررنگ است، تصریح کرد: طبق ادعای خود مسئولین آموزش و پرورش نقش خواهران طلبه نیز بسیار پررنگ‌تر بوده است.

سابقه همکاری حوزویان در آموزش و پرورش درخشان است

همچنین سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا(س) یادآور شد: سابقه تاریخی همکاری حوزویان در آموزش و پرورش درخشان و ارزشمند است.

گفتنی است، در نوبت صبح برنامه‌های نخستین روز پانزدهمین هم‌اندیشی ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش سه کارگاه تخصصی با موضوعات مختلف برگزار شد.

لازم به ذکر است، برنامه‌های این اجلاسیه در نوبت عصرگاهی با حضور آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور و رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام



با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است

وزیر آموزش و پرورش:

ترویج فرهنگ اقامه نماز، انس با قرآن و عشق به پرچم کشورمان را در اولویت قرار می‌دهیم

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان

مدرسه؛ کانون تمرین زندگی و فعالیت‌های اجتماعی دانش‌آموزان است

با حضور وزیر آموزش و پرورش

تصاویر/ ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش‌آموزی