به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امروز جمعه 22 دیماه در پانزدهمین هماندیشی ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش که در سالن جلسات خانه معلم شماره یک قم برگزار شد، اظهار کرد: در عرصه نهاد تعلیم و تربیت باید در بالاترین رتبه و درجه خود بایستیم.
وی با اشاره به اینکه اگر عملکرد ما موفق باشد، دولتهای غیر اسلامی توانایی مقابله با نهاد تعلیم و تربیت اسلامی را نخواهند داشت، مطرح کرد: متاسفانه زندگی دنیایی ما بر پایه زیست درست و اسلامی نبوده است و دادگاهها و بیمارستانهای ما این موضوع را ثابت میکنند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه تمام سرمایهها و امکانات باید تجمیع شوند، عنوان کرد: قاعده نفی سبیل نباید تنها در سیاست خارجی باشد بلکه باید در تعلیم و تربیت نیز به این قائده توجه شود. وی با اشاره به اینکه نباید محتواهای تعلیم و تربیت ما غربی باشد، خاطرنشان کرد: محتواهای غنی و ارزشمندی داریم که آموزش و پرورش باید از آنها استفاده کند.
حجت الاسلام والمسلمین فاضل با بیان اینکه باید تمام موانع و کاستیها شناسایی شود، تصریح کرد: هر سال باید گامهایی در مسیر رفع این موانع و کاستیها برداشته شود.
وی با اشاره به اینکه در این مسیر باید از ظرفیتهای حوزههای علمیه استفاده شود، یادآور شد: حوزه علمیه خواهران با 500 مدرسه علمیه در سراسر کشور و جامعه الزهرا(س) ظرفیت ویژهای هستند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه حضور خواهران طلبه در طرح امین پررنگ است، ابراز کرد: طبق ادعای خود مسئولین آموزش و پرورش نقش خواهران طلبه نیز بسیار پررنگتر بوده است.
وی با اشاره به اینکه امروز شعار حضور طلبهها در کلانتریها نیز شنیده میشود، بیان کرد: این موضوع درست نیست چراکه طلبه کارهای مهمتری دارد و باید مسئولین هر دستگاه و نهاد خودشان علوم حوزوی را یاد بگیرند.
انتهای پیام