Print
Zoom In
Zoom Out

طلبه ای که کار تربیتی ویژه دانش آموزان برایش اولویت دارد

شناسه مطلب: 24314
زمان انتشار: سه شنبه 27 تیر 1402 ساعت 10:03

امروز دشمن برای دستیابی به اهداف شوم و پلید خود، عقاید و افکار نوجوانان و جوانان ما را مورد هدف قرار داده و علیه این قشر توطئه‌های مختلفی را به کار گرفته است و تلاش می‌کند نسل امروز را نسبت به آرمان‌های انقلاب بدبین کند که در چنین شرایطی با روشنگری جوانان باید در جهت خنثی سازی این اقدامات دشمن گام برداریم و پا به پای دشمن به مقابله با این توطئه‌ها بپردازیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، امروز دشمن برای دستیابی به اهداف شوم و پلید خود، عقاید و افکار نوجوانان و جوانان ما را مورد هدف قرار داده و علیه این قشر توطئه‌های مختلفی را به کار گرفته است و تلاش می‌کند نسل امروز را نسبت به آرمان‌های انقلاب بدبین کند که در چنین شرایطی با روشنگری جوانان باید در جهت خنثی سازی این اقدامات دشمن گام برداریم و پا به پای دشمن به مقابله با این توطئه‌ها بپردازیم.

حاج آقا موسوی از زمره افراد دغدغه مندی است که با درک درست از این شرایط و بدون اتلاف زمان وارد انجام کارهای منسجم و هدفمند روی نسل امروزی شده و با حضور در کلیه مدارس شهرستان و تشکیل یک مجموعه فرهنگی و تربیتی مخصوص دانش آموزان تلاش می‌کند دانش آموزان را در انتخاب مسیر درست زندگی‌شان یاری کند.

حجت الاسلام سید ابوذر موسوی متولد سال ۱۳۷۶ و اهل شهرستان لنده استان کهگیلویه و بویر احمد است؛ قریب به دو سال در مسجد قمربنی هاشم این شهرستان، فعالیت تبلیغی دارد.

او از امامان مناطق هدف بنیاد علوی است که منطقه تبلیغی کنونی وی همان محله‌ای است که در آن بزرگ شده و حالا به عنوان امام‌ محله در آنجا فعالیت می‌کند تا بدین وسیله دِین خود را به اهالی محله دوران کودکی‌اش بپردازد.

حاج آقا موسوی در زمان همه گیری ویروس کرونا به این مسجد وارد شد و در سال اول ورودش به محله استقبال چندانی از مسجد نمی‌شد و معمولا فقط نوجوان‌ها در مسجد حضور پیدا می‌کردند به همین خاطر برنامه‌های خود را بیشتر برای قشر نوجوان برنامه ریزی کرد.

در آن دوران که فاصله گرفتن بچه‌ها از مدارس و تحصیل مجازی، ضربه بسیاری به آموزش بچه‌ها وارد کرده بود، این امام محله دغدغه‌مند برای جبران افت تحصیلی دانش‌‍ آموزان، شروع به برگزاری کلاس‌های تقویتی برای آنان کرد و در کنار این کار با راه اندازی هیئت هفتگی خانگی برای نوجوانان و برگزاری محفل انس با قرآن به صورت چرخشی در منازل مختلف سعی در تقویت روحیه معنوی آنان کرد.

پایه‌گذاری جلسات قرآن خانگی در محله

او برگزاری جلسات خانگی را در واقع برای ارتباط گیری با اهالی پایه گذاری کرد تا با این شیوه گامی در جهت جذب مردم به مسجد بردارد و برای ترغیب آنان به برگزاری این جلسات در منازل‌شان از آنان خواست تا این کار را به نیت خیرات اموات‌شان و یا با نیت شفای بیماران‌شان انجام دهند و همین موجب شد بسیاری از اهالی از این‌کار او استقبال کنند که در این جلسات یکی از جوانان قرآن قرائت می‌کند و خودش نیز به تفسیر آیات می‌پردازد.

این طلبه پرتلاش با همین روش با اهالی و نوجوانان ارتباط برقرار کرد و جلسات خانگی قرآن را در سطح محله راه اندازی کرد.

او در زمینه کار با کودک و نوجوانان بسیار موفق عمل کرده و برای جذب آنان از هر روشی که بتواند نظر آنان را جلب کند استفاده کرده است مثلا در ماه مبارک رمضان به زیباسازی مسجد پرداخت تا با این شیوه مخاطب دانش آموز را جذب مسجد کند و علاوه بر این افطاری ساده را برای هر شب ماه رمضان با مشارکت خود اهالی و به نیت خیرات اموات تدارک دید که مجموع این کارها در درگیر کردن دانش آموزان و جذب‌شان به مسجد بسیار مؤثر عمل کرد.

او در گام بعدی با سپردن مسئولیت‌هایی به آنان مثل مکبِّری، قرائت دعا، پذیرایی و... تلاش کرد آنان را در مسجد ماندگار کند و در قدم‌های بعدی با برگزاری اردو و کلاس‌های مختلف دیگر برای آنان سعی در حفظ ارتباط شان با مسجد کرد.

او از وقتی وارد حوزه علمیه شد دوره‌هایی را در زمینه کار با کودک و نوجوان گذراند و به مدارس راه پیدا کرد و با دانش آموزان ارتباط گرفت و به انجام کارهای تربیتی برای دانش آموزان پرداخت که در این زمینه حدود ۱۰ سال در یاسوج کار کرده است؛ بنابراین پس از ورود به شهر خودش نیز با توجه به اندوخته‌ها و تجارب خود در این زمینه بیشتر دغدغه و فعالیتش را به انجام همین کار برای نوجوانان شهرش اختصاص داد.

این طلبه فعال بر اساس همین تجاربی که در زمینه کار با نوجوانان به دست آورده علاوه بر محله در سطح شهرستان فعالیت دارد و معمولا در طول سال تحصیلی به کلیه مدارس شهرستان می‌رود و با دانش‌ آموزان ارتباط برقرار می‌‍‌کند و برای آنان کلاس‌هایی برگزار می‌کند.

راه اندازی مجموعه فرهنگی و تربیتی ویژه نوجوانان

او البته از سال گذشته یک مجموعه فرهنگی و تربیتی مخصوص دانش آموزان کل شهرستان راه اندازی کرده که فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی مختلفی در آن انجام می‌گیرد که اکنون با توجه به اتمام سال تحصیلی و در پیش بودن ایام تابستان به زودی فعالیت‌های تابستانه این مجموعه برای دانش آموزان آغاز می‌شود.

او در سال اول حضور خود در مدارس شهرستان تنها به جذب دانش آموزان ممتاز مدارس پرداخت و در مرحله اول توانست حدود ۱۲۰ دانش آموز را جذب نماید که طی انجام مصاحبه ۸۰ نفر آنان انتخاب شدند که از این تعداد ۵۰ نفر به صورت ثابت به مجموعه پیوسته‌اند که در طی این دو سال روی این تعداد کار شده و توانمند شده‌اند تا جایی‌که اکنون قادرند به عنوان سرگروه در مجموعه به فعالیت بپردازند؛ بنابراین قرار است با کمک این سرگروه‌ها دانش آموزان بیشتری در این مسیر تربیت شوند.

برگزاری برنامه‌های فرهنگی و تربیتی مختلف، حلقه‌های معرفتی، اردوها، مسابقات ورزشی با رویکرد تربیت محوری بخشی دیگر از اقدامات این مجموعه می‌باشد.

این طلبه پر تلاش معتقد است یکی از مشکلاتی که اکنون وجود دارد، کاهش میزان استقبال نسل جدید از تحصیل در حوزه‌های علمیه است که برگزاری حلقه‌های معرفتی و روشنگری ما موجب شده دانش آموزان با استعداد و معدل بالا به تحصیل در حوزه‌های علمیه راغب و جذب شوند.

حجت الاسلام موسوی در راستای هدف خود از انجام کار برای قشر نوجوان می‌گوید: احساس کردم اولویت امروز کار کردن روی دانش آموزان است؛ چراکه آنان در سنی قرار دارند که نباید رها شوند و از آنجایی‌که این قشر اکنون مورد هدف دشمن است و از طرفی نوجوانان عمده وقت خود را در فضای مجازی می‌گذرانند، بسیار زیاد در معرض تهدیدهای معاندین قرار دارند؛ بنابراین با تشکیل این جمع سعی کردیم هم در جهت شکوفایی استعداد و خلاقیت‌های دانش آموزان گام برداریم و هم روی آنان کار تربیتی انجام دهیم و هم انجام کارهای مهم‌تری همچون ایجاد تشکیلات منسجم در شهرستان را کلید بزنیم که بدون شک در شرایط کنونی این اقدامات بسیار مؤثر خواهد بود.

از کار آفرینی برای جوانان تا دستگیری از نیازمندان

حاج آقا موسوی البته کم و بیش در زمینه دستگیری از نیازمندان هم فعالیت دارد و بسته‌های ارزاق که بنیاد علوی یا سپاه برای توزیع میان نیازمندان به او می‌سپارند را میان مستمندان تقسیم می‌کند و برای آن دسته از نیازمندان که با مسجد ارتباط دارند نیز کمک‌هایی از طریق مردم جمع آوری می‌کند و به دست آنان می‌رساند.

یکی از خدمات ارزنده این امام محله برای جوانان کمک به کارآفرینی آنان بوده که در این راستا برای تعدادی از جوانان مسجد که بیکار بودند از طریق ارتباط گیری با بنیاد علوی وام‌هایی را دریافت کرده تا این جوانان با کار آفرینی علاوه بر کسب درآمد خود موجب اشتغالزایی برای جوانان دیگر شوند؛ به عنوان‌ مثال یکی از آنان با اخذ وام زمینی اجاره کرد و گیاهان دارویی پرورش داد و عده‌ای را مشغول به کار کرد یکی دیگر در زمینه پرورش قارچ ورود کرد و برخی نیز با خرید خودرو و کار کردن روی آن به درآمدزایی رسیدند.

با حضور امام جمعه و مسئولان حوزوی یزد

جشن تکلیف ۲ هزار نفری دانش آموزان دختر یزدی

رئیس شورای همکاریهای  سمنان:

کار و تلاش در آموزش و پرورش به‌معنای سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است

با حضور نماینده ولی فقیه و مدیر کل آموزش و پرورش استان

نشست شورای همکاری حوزه‌ علمیه و آموزش و پرورش لرستان برگزار شد

نشست مجازی نمایندگان طلاب شاغل درآموزش و پرورش کشور برگزارشد

فیلم  

گزارشی از نشست  رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش خراسان رضوی

در منطقه 18 تهران صورت گرفت + تصاویر

ادامه سلسله بازدید های دبیر ستاد همکاری ها از مدارس  طرح امین تهران

تصاویر / نشست شورای همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش لرستان

نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه زنجان مطرح کرد:

کمیسیون آموزش عمومی قرآن کریم، پیشگام در توسعه فرهنگ قرآنی

مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه در جمع مبلغین مدارس:

مبلغان با بهره گیری از فضای مجازی مخاطبین خود را خدا باور کنند

باشکوه ترین اعتکاف

این قاب زیبا،حسرت بسیاری ازمکاتب وادیان است

با حضورمدیر حوزه علمیه استان یزد:

نشست حوزویان شاغل در آموزش و پرورش شهرستان اردکان برگزارشد

رویش های انکارناپذیر انقلاب اسلامی

مبلغان امین پای کار اعتکاف های دانش آموزی

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان تاکید کرد

تقویت اردوگاه‌های تربیت‌محور و توجه به مطالبات فرهنگیان

جلوه های دانش آموزی اعتکاف در آذربایجان شرقی

حضور وزیر آموزش و پرورش در مراسم معنوی اعتکاف دانشجومعلمان و دانش‌آموزان