به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حسنعلی عزت خواه در نشست کمیته همکاریهای استان کهگیلویه و بویراحمد در سخنانی اظهارکرد: روحانیون در مدارس ضعف و ابهام ها را از همه مقاطع جمع کرده و به حوزه می برند و بررسی کرده و برای رفع آنها چاره اندیشی کنند.
وی با بیان اینکه باید خوراکی که معلمان ما در مدارس می گویند باید از فیلتر روحانیون عبور کند، ادامه داد: اگر آب حیات را میخواهیم در مدارس جریان دهیم باید متعهد باشیم.
وی اضافه کرد: خوشبختانه ائمه جمعه مناطق و شهرستانهای استان در مدارس حضور پیدا می کنند و برنامه های خوبی نیز برای تحول دارند.
حجت دبیقی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: تعلیم و تربیت باید محور اساسی تمامی برنامهریزی ها قرار بگیرد و آموزش و پرورش متولی اصلی اخلاق و معرفت و پرورش دهنده دانش آموز تراز انقلاب است که در این زمینه حوزه های علمیه و آموزش وپرورش با همکاری متقابل می توانند به خوبی نقش آفرینی نمایند.
رئیس اداره قران و عترت و آموزش و پرورش استان هم در این جلسه با بیان اینکه ساختار همکاری در استان ها باید تقویت بشود ، گفت: باید زیر ساخت ها و رابط ها و امکانات و نیرو به این حوزه اختصاص داده شود تا کارها بهتر انجام شود.
حجت الاسلام مصباح نژاد با اشاره به اینکه وقت اختصاصی برای کارها و اقدامات به طلاب در مدارس داده شود، افزود: برای اهداف و طرح ها طلاب باید برای مبلغان و مهارت های برقراری ارتباط را برگزار کنند.
وی اضافه کرد: در اموزش و پرورش استثانی نیز لازم است طلاب اعزامی مبلغان خاص و ویژگی های زبان بدن را داشته باشند.
در این نشست روسای کمیته های همکاری حوزه های علمیه و آموزش وپرورش استان نقطه نظرات و دیدگاههای خویش را راجه به تعامل و همکاری بیشتر در مدارس بیان کردند.
تشکیل منظم جلسات کمیته های همکاری حوزه و آموزش وپرورش در استان وشهرستانها ومناطق ، برگزاری دوره های آموزشی برای نیروهای طرح امین ،دعوت طلاب طرح امین به عنوان عضو مدعو در شورای مدرسه ،ملبس بودن روحانیون طرح امین در مدارس و گسترش همکاری حوزه های علمیه و آموزش وپرورش در ابعاد مختلف از مصوبات نشست هم اندیشی ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش وپرورش بود.