به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام تقی محدر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران به صورت رسمی مولود انقلاب اسلامی است و از سال ۱۳۷۵ با درایت رهبر معظم انقلاب بنیانگذاری شده، اظهار کرد: پس از قریب به 25 سال حدود ۴۸۰ مدرسه علمیه ویژه خواهران در سراسر کشور وجود دارد که امکان تحصیل را برای علاقه مندان در همه نقاط کشور فراهم کرده است.
حجت الاسلام محدر افزود: در حال حاضر ۶۵ هزار طلبه خواهر در سطح کشور در مدرسه های علمیه در حال تحصیل هستند و نیز شمار فارغ التحصیلان هم به همین تعداد است.
حجت الاسلام محدر با بیان اینکه مدرک حوزه علمیه خواهران، معتبر است و در نظام آموزشی و استخدامی به رسمیت شناخته می شود، گفت: شرط ورود به سطح دو مدرسه های علمیه در مقطع دیپلم، حداکثر سن ۴۰ سال و حداقل معدل دیپلم ۱۴ است.
وی با بیان اینکه مدارس علمیه خواهران به صورت هیات امنایی اداره می شود، گفت: اعضای هیات امنا جزو افراد دلسوز و معتمد منطقه هستند و این نحوه مدیریت و اداره مدارس، نماد مردمی بودن حوزههای علمیه خواهران است.
این مقام مسئول از پذیرش مدارس علمیه خواهران در سه مقطع سطح دو (کارشناسی)، سطح سه (کارشناسی ارشد) و سطح چهار (دکتری) خبر داد و گفت: هفت مدرسه علمیه خواهران در استان زنجان در مقطع سطح دو پذیرش داشته و همچنین مدرسه علمیه(موسسه آموزش عالی نورالزهرا) در مقطع سطح سه(کارشناسی ارشد) فعالیت دارد.
وی در ادامه به رشته های تحصیلی اشاره کرد و گفت: چهار رشته ی مشاوره با رویکرد اسلامی، کلام اسلامی، فقه و اصول و تفسیر قرآن در سطح سه در مدرسه نورالزهرای زنجان در حال تدریس است و در مقطع سطح چهار(دکتری) نیز در رشته فقه خانواده پذیرش وجود دارد.
حجت الاسلام محدر اظهار کرد: زنجان تنها استان در غرب کشور است که سطح چهار(دکتری) در مدرسه علمیه خواهران دارد.
وی با اشاره به اینکه فارغ التحصیلان مدارس علمیه خواهران حضور موثری در جامعه دارند، افزود: حدود ۲۵۰ نفر از فارغالتحصیلان این مدارس در استان در قالب طرح امین در آموزش و پرورش فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه حوزه های علمیه خواهران روز به روز جایگاه خود را پیدا می کنند، اظهار کرد: این موضوع، گام مهمی در راستای حقوق زنان است و ما برخلاف کسانی که شعار زن، زندگی، آزادی سر می دهند، دنبال حقوق واقعی آنان در تحصیل و ایفای نقش موثرشان در جامعه هستیم.