حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر انصاری، امام جمعه و رئیس کمیته همکاریهای شهربابک در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، اظهارکرد: در حال حاضر 145 مدرسه در شهر بابک وجود دارد که بیش از 70 مدرسه از نعمت روحانی طرح امین بهره مند می باشد، البته این نکته حائز اهمیت است که نگاهی کیفی به اعزام مبلغین در مدارس کاملا لحاظ شده و از اولویت های مهم اعزام مبلغ به مدارس است.
وی افزود: از این تعداد 55 طلبه خواهر در قالب طرح امین فعالیت می کنند و 2 سرباز طلبه، 3 روحانی شاغل و هشت روحانی طرح هجرت در سطح شهر فعال هستند.
امام جمعه شهربابک با اشاره به توجه بیش از پیش برنامه ریزان به طلاب طرح امین اظهارکرد: طرح امین، سبب رشد و شکوفایی تربیت اسلامی مبنی بر سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش میشود. امروز برای اینکه بتوانیم در حوزه تربیت دانشآموزان کودک و نوجوان موفق عمل کنیم، ضمن تربیت صحیح نیروی انسانی، به تولید محتوای مناسب برای این افراد نیازمندیم.
حجت الاسلام و المسلمین انصاری ادامه داد: از این رو، یکی از طرحهای مناسب در عرصه تربیتی و ارتباط گیری صحیح طلاب با دانشآموزان، طرح امین است که از مزایای آن میتوان به نزدیکی به عدالت آموزشی و ارتباط گیری صحیح و راحت با قشر دانشآموز، اشاره کرد.
رئیس کمیته همکاریهای شهر بابک فعالیتهای روحانیون جهادی طرح امین در مدارس را، یک فعالیت همه جانبه تربیتی دانست و تصریح کرد: این طرح نگاهی همه جانبه عقیدتی، تربیتی به فعالیتهای دانشآموزان در مدرسه دارد که اگر بتوانیم این نگاه را در مدارس به کار گیریم، توانستهایم تربیت دانشآموزان را به تحقق برسانیم.
وی ادامه داد: از جمله مسائلی که این طرح بر روی آن تاکید دارد برگزاری نماز جماعت، آموزش مفاهیم قرآنی، قرائت و ختم قرآن، برنامههای صبحگاه با همکاری معاونان پرورشی و مربیان تربیتی، پاسخ به شبهات و سوالات دانشآموزان، فعالیت رسانهای و نقد بازیهای رایانهای، اینترنت و شبکههای مجازی و ... است که تحقق آن به دست همکاری دو نهاد آموزش و پرورش و حوزه علمیه رقم میخورد.
امام جمعه شهر بابک اظهار کرد: محور فعالیت روحانیون طرح جهادی امین بر اساس شاخصههای طرح تربیتی متناسب با فرهنگ منطقه، محله و مقطع دانشآموزان در نظر گرفته شده دانست و در این طرح ضمن خودشناسی و شناخت جایگاه انسانی در میان دانشآموزان، به مسائلی مانند محبت و عشق ورزیدن به خدا، قرآن و اهل بیت(ع)، ولایت مداری، ایمان به غیب، صداقت و راستگویی و دیگر احکام و ارزشهایی که در دین اسلام به آن تاکید شده، از جمله فعالیتهای روحانیون جهادی طرح امین در مدارس است.
وی خاطرنشان کرد: مکمل بودن حوزه علمیه و آموزش و پرورش در این زمینه، سبب رشد و شکوفایی تربیت اسلامی مبنی بر سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش میشود از این رو، اجرای این طرح، همکاری تمام دستگاههای مرتبط با حوزه علمیه و آموزش و پرورش را میطلبد.
حجت الاسلام و المسلمین انصاری، یکی از مشکلات مشهود در آموزش و پرورش را، کمبود نیرو دانست و تاکید کرد: با بهرهگیری از روحانیون آموزش دیده طرح جهادی امین، میتوانیم این نیاز آموزش و پرورش را رفع کنیم.