به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین سیداصغر ساداتحسینی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمان امروز، در نشست خبری به مناسبت هفته تربیت اسلامی و روز امور تربیتی بیان کرد: هشتم اسفندماه سالروز تأسیس نهاد تربیتی به دست شهیدان رجایی و باهنر است و امسال با شعار «تربیت، همیشه و همه جا» انتخاب شده است.
وی با اشاره به سندتحول بنیادین آموزش و پرورش و اهمیت اجرایی شدن کامل این سند، افزود: در این سند چند رکن مهم برای تربیت در نظر گرفته شده است که خانواده، رسانه و مدرسه از ارکان مهم تربیت هستند. همه اعضای مدرسه در تربیت دانشآموزان نقش دارند اما وظیفه تخصصی تربیت برعهده مربیان و معاونان پرورشی است که فعالیتهای متعدد فرهنگی و قرآنی و... را در مدارس اجرا میکنند. در مدارس با جمعیت کمتر از ۱۵۰ نفر مربیان پرورشی و در مدارس بالای ۱۵۰ نفر، معاونان پرورشی کار تخصصی تربیت دانشآموزان را پیگیری میکنند.
حجت الاسلام ساداتحسینی با اشاره به فعالیت یکهزار و ۴۲۴ مربی، یکهزار و ۳۱۰ معاون پرورشی و ۷۲۵ مشاور در سراسر استان کرمان، تصریح کرد: کمبود نیروی تخصصی در حوزه امور تربیتی وجود دارد که بخشی از این کمبود با حضور طلبه وظیفهها جبران میشود که امسال ۱۱۵ طلبه وظیفه جذب شدهاند. همچنین بخشی از این کمبودها با به کارگیری نیروهای آموزشی با تحصیلات مرتبط، جبران میشود که در حال حاضر ۱۲۶ نفر از نیروهای آموزشی به کار گرفته شدهاند.
وی با تأکید بر اینکه فعالیتهای پرورشی، فرهنگی و تربیتی برای دانشآموزان اختیاری است و هر دانشآموز با توجه به سلیقه خود در کارهای تربیتی شرکت میکند، گفت: در سطح استان ۷۳ کانون فرهنگی تربیتی وجود دارد که مباحث آموزشی مدرسه در این کانونها مطرح نیست و دانشآموزان با توجه به علاقه شخصی در این کانونها فعالیت میکنند.
وی با اشاره به برگزاری اردوهای پیشرفت و بازدید دانشآموزان از کارخانههای استان اظهار کرد: یکی دیگر از اردوها، برگزاری اردوهای تأثیرگذار راهیاننور است که اولین گروه دانشآموزی دختران هفتم بهمنماه به مناطق عملیاتی اعزام شدند و امسال بیش از ۴ هزار و ۴۲۰ نفر از دانشآموزان در این اردوها شرکت میکنند.
حجت الاسلام ساداتحسینی در ادامه به ارائه گزارشی فعالیتهای قرآنی آموزش و پرورش کرمان پرداخت و گفت: در سطح استان کرمان ۳۸ دارالقرآن وجود دارد که کار تخصصی حفظ و آموزش قرآن را انجام میدهند. دانشآموزان مستعد به این درالقرآنها هدایت میشوند تا علاوه بر آموزشهای مدرسه بهصورت تخصصی از آموزش قرآن بهرهمند شوند. مسابقاتی نیز در این حوزه برگزار میشود که بیشترین دستاورد و رتبههای دانشآموزان استان در رشتههای پژوهشی مانند احکام، تفسیر و انشای نماز است.
انتهای پیام