Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر کمیته همکاریهای استان کرمان:

حضور یک هزار و 700 روحانی در مدارس استان

شناسه مطلب: 14073
زمان انتشار: سه شنبه 09 اسفند 1401 ساعت 11:57

دبیرکمیته همکاریهای استان کرمان گفت: در حال حاضر بیش از یک‌هزار و ۷۰۰ طلبه روحانی در مدارس استان مشغول فعالیت هستند و در این زمینه کرمان جزو استان‌های برتر است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین سیداصغر سادات‌حسینی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمان امروز، در نشست خبری به مناسبت هفته تربیت اسلامی و روز امور تربیتی بیان کرد: هشتم اسفند‌ماه سالروز تأسیس نهاد تربیتی به دست شهیدان رجایی و باهنر است و امسال با شعار «تربیت، همیشه و همه جا» انتخاب شده است.

وی با اشاره به سندتحول بنیادین آموزش و پرورش و اهمیت اجرایی شدن کامل این سند، افزود: در این سند چند رکن مهم برای تربیت در نظر گرفته شده است که خانواده، رسانه و مدرسه از ارکان مهم تربیت هستند. همه اعضای مدرسه در تربیت دانش‌آموزان نقش دارند اما وظیفه تخصصی تربیت برعهده مربیان و معاونان پرورشی است که فعالیت‌های متعدد فرهنگی و قرآنی و... را در مدارس اجرا می‌کنند. در مدارس با جمعیت کمتر از ۱۵۰ نفر مربیان پرورشی و در مدارس بالای ۱۵۰ نفر، معاونان پرورشی کار تخصصی تربیت دانش‌آموزان را پیگیری می‌کنند.

حجت الاسلام سادات‌حسینی با اشاره به فعالیت یک‌هزار و ۴۲۴ مربی، یک‌هزار و ۳۱۰ معاون پرورشی و ۷۲۵ مشاور در سراسر استان کرمان، تصریح کرد: کمبود نیروی تخصصی در حوزه امور تربیتی وجود دارد که بخشی از این کمبود با حضور طلبه وظیفه‌ها جبران می‌شود که امسال ۱۱۵ طلبه وظیفه جذب شده‌اند. همچنین بخشی از این کمبود‌ها با به کارگیری نیروهای آموزشی با تحصیلات مرتبط، جبران می‌شود که در حال حاضر ۱۲۶ نفر از نیروهای آموزشی به کار گرفته شده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و تربیتی برای دانش‌آموزان اختیاری است و هر دانش‌آموز با توجه به سلیقه خود در کارهای تربیتی شرکت می‌کند، گفت: در سطح استان ۷۳ کانون فرهنگی تربیتی وجود دارد که مباحث آموزشی مدرسه در این کانون‌ها مطرح نیست و دانش‌آموزان با توجه به علاقه شخصی در این کانون‌ها فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به برگزاری اردوهای پیشرفت و بازدید دانش‌آموزان از کارخانه‌های استان اظهار کرد: یکی دیگر از اردوها، برگزاری اردوهای تأثیرگذار راهیان‌نور است که اولین گروه دانش‌آموزی دختران هفتم بهمن‌ماه به مناطق عملیاتی اعزام شدند و امسال بیش از ۴ هزار و ۴۲۰ نفر از دانش‌آموزان در این اردوها شرکت می‌کنند.

حجت الاسلام سادات‌حسینی در ادامه به ارائه گزارشی فعالیت‌های قرآنی آموزش و پرورش کرمان پرداخت و گفت: در سطح استان کرمان ۳۸ دارالقرآن وجود دارد که کار تخصصی حفظ و آموزش قرآن را انجام می‌دهند. دانش‌آموزان مستعد به این درالقرآن‌ها هدایت می‌شوند تا علاوه ‌بر آموزش‌های مدرسه به‌‌صورت تخصصی از آموزش قرآن بهره‌مند شوند. مسابقاتی نیز در این حوزه‌ برگزار می‌شود که بیشترین دستاورد و رتبه‌های دانش‌آموزان استان در رشته‌های پژوهشی مانند احکام، تفسیر و انشای نماز است.

انتهای پیام



گزارشی متفاوت برای جذب در حوزه علمیه

مدرسه علمیه خاتم‌الانبیاء بابل میزبان دانش آموزانی که شاید طلبه شوند+ تصاویر

گزارشی از فعالیت های فرهنگی تربیتی بانوان طلبه خراسانی در قالب طرح امین

از کاهش چشمگیر رفتارهای ناهنجار تا تربیت نسلی متعهد با ارائه الگوهای مناسب

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران