Print
Zoom In
Zoom Out

معاون آموزش حوزه‌های علمیه خبر داد:

۴۰ رشته جدید حوزوی پیرامون آموزش و پرورش طراحی کرده‌ایم

شناسه مطلب: 13964
زمان انتشار: يكشنبه 25 دی 1401 ساعت 12:50

معاون آموزش حوزه‌های علمیه گفت: در دوره جدید مدیریت حوزه‌های علمیه درختواره دانشی با بیش از ۴۰۰ رشته، مقطع و گرایش طراحی کرده‌ایم که قریب به ۴۰ رشته آن پیرامون آموزش و پرورش است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی رستم‌نژاد، معاون آموزش حوزه‌های علمیه در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، گفت: امروز برای هر چه توانمندتر شدن طلاب در عرصه تعلیم و تربیت و مباحث مربوط به آموزش و پرورش و آمادگی حضور در آزمون‌های استخدامی مرتبط، علاوه بر دوره‌ها و آموزش‌های تخصصی، مرکز تربیت مبلغِ معلم معاونت تبلیغ حوزه‌های علمیه در درختواره دانشی حوزه‌های علمیه بیش از چهارصد رشته علمی تعریف کرده‌ایم که در همین دوره کرونا، تدوین آن تمام شد. در این میان بین ۳۰ تا ۴۰ رشته به صورت مستقیم یا غیرمستقیم مرتبط با آموزش و پرورش است که دبیری و تربیت مدیر نمونه‌ای از آن است.

وی ادامه داد: ما برای آمادگی هرچه بیشتر حضور طلاب علاقه‌مند در آموزش و پرورش و موفقیت در آزمون‌های مرتبط درصدد سرفصل نویسی رشته‌های تعریف شده هستیم که برخی در حال انجام و برخی برای اجرا رفته است.

رستم‌نژاد به فعالیت ستاد همکاری میان حوزه و آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: این ستاد در فعالیت‌های دوره جدید مدیریت حوزه‌های علمیه، اقدام به انعقاد تفاهم‌نامه کرده است و شش سال از این اتفاق می‌گذرد و هم‌اکنون موارد مورد تفاهم در برنامه‌ای ۵ ساله تدوین شده که پیش از این سابقه نداشته است.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه به برش‌های یکساله همکاری این دو نهاد اشاره کرد و گفت: در ذیل این برنامه ۵ ساله، شاهد برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و یکساله هستیم که فعالیت‌های یکساله مشترک ترسیم شده است.

استاد حوزه‌ علمیه بیان کرد: اینکه برنامه و نقشه راهی وجود دارد که بگوید سال بعد چکار کنیم و تا چه مرحله‌ای پیش برویم، این اتفاقی بود که در همین دوره اتفاق افتاد و نشان دهنده آن است که ما حرکت‌مان به سمت ارتقا و تکامل است.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه با اشاره به حضور طلاب مستعد و آموزش دیده در آموزش و پرورش گفت: این موضوع که از اهمیت بالایی برخوردار است طی یکی دو سال اخیر رونق خوبی گرفته و تقریبا بی‌سابقه بوده است و این یک نمونه از موضوعات همکاری بین این دو نهاد علمی و دانشی است که اتفاق افتاده و نشان می‌دهد که مسیر، مسیر موفقیت است.

عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی العالمیه تصریح کرد: ایام کرونا و عدم ارتباط میان دانش‌آموزان، مدرسه و معلم، همچنین برگزاری جلسات مجازی و انتقال بستر آموزش از حقیقی به مجازی آسیب‎ها و اسباب خودش را دارد و حال که در ایام پساکرونا به‌سر می‌بریم باید بیش از پیش به همدلی، تعامل و هم‌افزایی اهتمام داشته باشیم. اغتشاشات درس بزرگی به ما داد و آن توجه بیش از پیش به نسل جدید است.

آیت الله کعبی؛

آموزش و پرورش زیر ساخت پیشرفت، جامعه پردازی و تمدن سازی است

به مناسبت سالروز تخریب قبور ائمه بقیع

تخریب بقیع داغ جانسوزی که فراموش نمی شود / شفاعت پیامبرنصیب دشمنان اهل بیت نخواهد شد

با حضور وزیر آموزش و پرورش:

«کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب در موضوع آموزش و پرورش» رونمایی شد

به نمایندگی از وزیر آموزش و پرورش

حجت الاسلام نیکزاد با خانواده شهید زارعی در بندرعباس دیدار کرد

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان

تربیت نسل مومن و انقلابی در گرو همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش است

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان خبر داد

ایجاد مدارس وابسته به حوزه علمیه در هرمزگان از ابتدای مهرماه

نشست شورای همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش استان هرمزگان به روایت تصویر

دکتر نیکزاد:

حوزه علمیه در عرصه های گوناگون سند تحول نقش آفرین است

نشست شورای همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش استان هرمزگان برگزار شد

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان

ارتباط خانواده‌ها با آموزش و پرورش بیش از گذشه باشد

شورای همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش زنجان برگزار شد

دانش آموزان را براساس دستورات قرآن تربیت کنیم

در سال گذشته؛

۱۵ هزار دانش آموز همدانی با مضرات مواد مخدر آشنا شدند

نگاه خوب رسانه ها به اخبار تربیتی

شماره (۷۴) بولتن خبری ستاد همکاریها در آیینه رسانه ها منتشر شد

با حکم دبیر ستاد:

دکتر ریحانی، سرپرست «مطالعات و راهبری» ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش شد