Print
Zoom In
Zoom Out

مدیر کل آمورش و پروش استان قم

برای اصلاح روند تعلیم و تربیت نیازمند الگو گیری از نظام آموزشی حوزه علمیه هستيم

شناسه مطلب: 13885
زمان انتشار: چهارشنبه 23 آذر 1401 ساعت 14:30

نظام آموزشی کشور باید از حوزه‌ علميه الگو بگيرد زيرا اين نظام شعار و عمل‌ را توامان در بر دارد و تنها به آموزش صرف توجه‌ نکرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،مدیر کل آمورش و پروش استان قم، در جمع رابطان کميته های استاني ستادهمکاریها های حوزه‌ علميه و آموزش و پرورش گفت؛خوشبختانه همه ارکان آموزش و پرورش از مدرسه گرفته‌ تا عالی ترين مقام‌ اجرایی و سیاست گذاری و نيز حوزه‌ های علميه و حتی جامعه‌ هدف که والدین و دانش آموزان باشند به اين نتيجه رسیده اند که برای تربیت دانش آموز تراز اسلام ناب، نیازمند همکاری حوزه‌ علميه و نهاد رسمی تعليم و تربيت کشور هستیم .

علیرضا رحیمی با بيان اينکه استقبال از برنامه های همکاریها در چند سال اخیر، اميد بخش و ثمر دار است گفت؛ لازمه توسعه‌ اين امر، بهره گيري از منبع وحی و أهل بيت عليهم السلام است‌ که‌ تعلیم و تربیت توام با شناخت حقایق دین و انسانیت را رقم می‌زند.

وی با اشاره‌ به نقش رابطان کميته های استاني ستادهمکاریها گفت؛ برای رسیدن به برنامه های فاخر با بهره از امام‌ حسن مجتبی علیه السلام، گذشته‌ ها را جوري بشناسیم که گويا در آن زندگی کرده‌ ایم.

مدیر کل آمورش و پروش استان قم با انتقاد از کنکور محور بودن نظام آموزشی دوران‌ دبیرستان گفت؛در شرایطی که همه تلاش‌ دشمن منحرف کردن اذهان برای دوری از اخلاق و معنویت است، ايجاد فرصت تربیتی بايد کمتر از آموزشی نباشد که متأسفانه این مهم ديده نشده و اميد واریم بتوانيم اصلاح کنیم.

رحيمي با بیان گزارشی از نحوه حضور مبلغین در مدرسه گفت؛ممکن است اعزام های مختلفی از طریق نهادهای حوزوی و دینی داشته‌ باشیم که به نظرم آموزش و پرورش ظرفیت همه این اعزام ها را دارد.

مدیر کل آمورش و پروش قم خاطرنشان ساخت: براي فاصله انداختن دانش آموزان با فضای مجازی، طرح هر مدرسه یک روحانی در ايام تابستان در قم اجرا شد و در اين خصوص بیش از سه هزار طلبه خواهر و برادر را مصاحبه و گزینش کردیم و براي آنان دوره‌ های توانمند سازی گذاشتیم. خوشبختانه توفیقات قابل قبولی را به دست آوردیم.

وی گفت؛ نگاه تحولی درهمکاریها نیازمند آموزش ها و توانمند‌سازی‌طلاب و روحانیون فعال در این عرصه‌ است که امیدواریم در دور جدید شاهد رونق بیش از گذشته آن باشیم .

رحیمی گفت؛ نظام آموزشی کشور باید از حوزه‌ علميه الگو بگيرد زيرا اين نظام شعار و عمل‌ را  توامان در بر دارد و تنها به آموزش صرف توجه‌ نکرده و تعلیم تربیت مورد نظر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مستلزم‌ این گونه‌ نظامي است.

وی تصریح کرد: جهاد تبیین که مورد تاکید قرار گرفته یعنی واقع بینی و اینکه سفیدی ها و نقاط قوت را نشان دهیم نه اینکه نقطه ضعف ها گفته شود زیرا موجب ناامیدی بخصوص در نسل جوان دانش آموز می شود.

 

رحیمی تأکید کرد: دانش آموزان، ورودی فکری خوبی از جهت نقاط مثبت ندارند و نمی‌توانیم انتظار خروجی خوب از آنان داشته باشیم باید خوراک فکری و فرهنگی مناسبی برای دانش آموزان و نسل جوان تامین کنیم تا باورها تقویت شود و دشمنان این نقطه ضعف را فهمیده‌اند و از طریق فضای مجازی انواع خوراک فکری نامناسب را به راحتی در اختیار جوانان قرار می دهند و ما باید قبل از دشمنان، اقدام کنیم.

 



قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»