Print
Zoom In
Zoom Out

در گفت وگو با پانا:

«طرح امین» فرصت‌های تربیتی و فرهنگی را در مدارسِ هدف گسترش داده است

شناسه مطلب: 13783
زمان انتشار: شنبه 21 آبان 1401 ساعت 08:49

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش معتقد است در یک سال اخیر طرح امین با وجود کمبود نیروی انسانی در معاونت پرورشی مدارس، توانسته است تا حد مطلوبی فرصت‌های تربیتی و فرهنگی را در سطح مدارس هدف، گسترش دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید نیکزاد در گفت‌وگو با پانا اظهار داشت:«طرح امین با بیش از ۱۵سال سابقه در جهت غنای برنامه‌های پرورشی مدارس و تحقق تربیت تمام‌ساحتی دانش‌آموزان ارائه شد و روحانیون مجرب و توانمند در زمینه تعلیم و تربیت کودک و نوجوان با همکاری حوزه‌های علمیه و با هماهنگی ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش در مدارس حضور دارند.»

وی افزود: «هرچند در سال‌های گذشته شرایط حضور محدودتر بود و فعالیت مربیان روی ساحت اعتقادی و اخلاقی متمرکز شده بود اما با تقویت ماموریت‌ها و ابلاغ شرح وظایف جدید، تلاش شده است تا مربیان طرح امین در کنار مربیان و معاونان پرورشی، گستره بیشتری از اقدامات را در دستور کار قرار دهند.»

حجت‌الاسلام والمسلمین نیکزاد ادامه داد: «از جمله اقدامات جدیدی که مدنظر مربیان طرح امین است، می‌توان به پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان، مشاوره دینی و تربیتی برای خانواده‌ها، هدایت ظرفیت‌های خیرین محله، شناسایی و هدایت نخبگان فرهنگی و مذهبی دانش‌آموزی، راهبری گروه‌های جهادی مدارس و ترویج فرهنگ سبک زندگی اسلامی ایرانی اشاره کرد.»

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این موضوع که همه ساله تعداد بسیاری از روحانیون علاقه‌مند به فعالیت‌های تربیتی با ملاک‌های سنی، مدرک تحصیلی و دیگر شرایط مقتضی برای فعالیت در طرح امین شناسایی می‌شوند، گفت: «این دسته از روحانیون پس از موفقیت در مصاحبه عمومی و تخصصی که به وسیله روانشناسان مجرب، متخصصان تربیت دینی و کارشناسان روش تدریس انجام می‌شود و همچنین با سپری کردن دوره‌های آموزشی و مهارتی، برای فعالیت در مدرسه به نزدیک‌ترین منطقه آموزش و پرورش محل زندگی خود معرفی می‌شوند.»

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش در پایان خاطرنشان کرد: «در یک سال اخیر طرح امین با وجود کمبود نیروی انسانی در معاونت پرورشی مدارس، توانسته است تا حد مطلوبی فرصت‌های تربیتی و فرهنگی را در سطح مدارس هدف گسترش دهد و دستاوردهای ارزشمند و قابل ملاحظه‌ای را به ارمغان آورد.»



جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

دﺑﯿﺮ ستاد ﻫﻤﮑﺎری‌ﻫﺎ در اجلاس رؤسای آموزش و پرورش:

تشریح برنامه ۵ ساله دوم ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است