Print
Zoom In
Zoom Out

در گفت وگو با پانا:

«طرح امین» فرصت‌های تربیتی و فرهنگی را در مدارسِ هدف گسترش داده است

شناسه مطلب: 13783
زمان انتشار: شنبه 21 آبان 1401 ساعت 08:49

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش معتقد است در یک سال اخیر طرح امین با وجود کمبود نیروی انسانی در معاونت پرورشی مدارس، توانسته است تا حد مطلوبی فرصت‌های تربیتی و فرهنگی را در سطح مدارس هدف، گسترش دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید نیکزاد در گفت‌وگو با پانا اظهار داشت:«طرح امین با بیش از ۱۵سال سابقه در جهت غنای برنامه‌های پرورشی مدارس و تحقق تربیت تمام‌ساحتی دانش‌آموزان ارائه شد و روحانیون مجرب و توانمند در زمینه تعلیم و تربیت کودک و نوجوان با همکاری حوزه‌های علمیه و با هماهنگی ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش در مدارس حضور دارند.»

وی افزود: «هرچند در سال‌های گذشته شرایط حضور محدودتر بود و فعالیت مربیان روی ساحت اعتقادی و اخلاقی متمرکز شده بود اما با تقویت ماموریت‌ها و ابلاغ شرح وظایف جدید، تلاش شده است تا مربیان طرح امین در کنار مربیان و معاونان پرورشی، گستره بیشتری از اقدامات را در دستور کار قرار دهند.»

حجت‌الاسلام والمسلمین نیکزاد ادامه داد: «از جمله اقدامات جدیدی که مدنظر مربیان طرح امین است، می‌توان به پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان، مشاوره دینی و تربیتی برای خانواده‌ها، هدایت ظرفیت‌های خیرین محله، شناسایی و هدایت نخبگان فرهنگی و مذهبی دانش‌آموزی، راهبری گروه‌های جهادی مدارس و ترویج فرهنگ سبک زندگی اسلامی ایرانی اشاره کرد.»

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این موضوع که همه ساله تعداد بسیاری از روحانیون علاقه‌مند به فعالیت‌های تربیتی با ملاک‌های سنی، مدرک تحصیلی و دیگر شرایط مقتضی برای فعالیت در طرح امین شناسایی می‌شوند، گفت: «این دسته از روحانیون پس از موفقیت در مصاحبه عمومی و تخصصی که به وسیله روانشناسان مجرب، متخصصان تربیت دینی و کارشناسان روش تدریس انجام می‌شود و همچنین با سپری کردن دوره‌های آموزشی و مهارتی، برای فعالیت در مدرسه به نزدیک‌ترین منطقه آموزش و پرورش محل زندگی خود معرفی می‌شوند.»

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش در پایان خاطرنشان کرد: «در یک سال اخیر طرح امین با وجود کمبود نیروی انسانی در معاونت پرورشی مدارس، توانسته است تا حد مطلوبی فرصت‌های تربیتی و فرهنگی را در سطح مدارس هدف گسترش دهد و دستاوردهای ارزشمند و قابل ملاحظه‌ای را به ارمغان آورد.»



در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران