Print
Zoom In
Zoom Out

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در نشست خبری؛

چاپ ۱۴۹ میلیون و ۵۰۰ هزار جلد کتاب درسی/ تغییرات در ۲۰۰ عنوان کتاب درسی

شناسه مطلب: 13629
زمان انتشار: سه شنبه 22 شهریور 1401 ساعت 12:54

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی به تشریح برنامه‌های این سازمان پرداخت و گفت: تاکنون ۱۴۹ میلیون و ۵۰۰ هزار جلد کتاب درسی سفارش چاپ داده‌ایم که فرایند چاپ از مهر ۱۴۰۰ شروع شده است و از ۱۰ شهریور نیز توزیع کتاب‌ها از مناطق به مدارس آغاز شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام والمسلمین علی لطیفی رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در نخستین نشست خبری خود که در این سازمان برگزار شد به تشریح سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی پرداخت و اظهار کرد: رویکردها و سیاست‌های کلی سازمان با توجه به تعامل جدی با دیگر حوزه‌های ستادی وزارتخانه؛ توجه به تحولات اجتماعی جامعه و حمایت از تولیدات داخلی و عملیاتی کردن منویات مقام معظم رهبری در این خصوص؛ مباحث اصلی بود که رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در این نشست مطرح کرد.

چارچوب سیاست‌ها و مأموریت‌های سازمانی؛ تعامل اثربخش با حوزه‌های ستادی مانند دانشگاه فرهنگیان، معاونت ابتدایی، معاونت پرورشی و فرهنگی، معاونت متوسطه و دیگر حوزه‌ها؛ آموزش ترکیبی؛ همسان‌سازی آموزش متناسب با زیست‌بوم پساکرونا؛ مشارکت‌پذیری حداکثری ذینفعان در فرایند تألیف کتاب‌های درسی و تولید بسته‌های تربیت و یادگیری؛ بهره‌گیری از توان و ظرفیت معلمان و پیشکسوتان و به‌طورکلی همه کارشناسان تعلیم و تربیت؛ توجه به حمایت از اجرا و اشاعه برنامه درسی ملی؛ از دیگر مواردی بود که در این نشست تشریح شدند.

معاون وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر اجتماعی سازی و تهیه پیوست‌های عملیاتی سازی اجرای اسناد تحولی در مدارس؛ تکالیف ارائه‌شده از سوی اسناد بالادستی در این حوزه فعالیتی؛ فرایند تهیه و تدوین بسته‌های تربیت و یادگیری؛ را تشریح کرد.

لطیفی با اشاره به انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه صورت گرفته با دو شرکت داخلی به‌منظور تهیه کاغذ و مقوای جلد کتاب‌های درسی در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری بیان داشت: طبق تفاهم صورت گرفته و به‌منظور بهره‌گیری از توان و ظرفیت شرکت‌های داخلی و حمایت از آن‌ها، قرار است۳۰ هزار تن کاغذ تحریرکتاب‌ها و همچنین تمام مقوای جلد کتاب‌ها توسط این شرکت‌ها تهیه شود و سال آینده به دست دانش آموزان این مرزوبوم برسد.

وی گزارش کاملی از وضعیت ثبت سفارش و توزیع کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۲؛ فرایند چاپ و توزیع کتاب‌ها؛ میزان ثبت‌نام دانش آموزان در سامانه توزیع کتاب‌ها ارائه کرد.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی به بهسازی و روزآمدسازی محتوای کتاب‌های درسی اشاره کرد و افزود: این برنامه باهدف ایجاد زمینه ارتقاء دانش ملی برای نسل‌های آینده و بنیان نهادن زیرساخت‌های علمی کشور و تحول در آن و به‌طورکلی تربیت و پرورش نسل‌های آینده است. همه این اقدامات پیرو منویات رهبر معظم انقلاب است که تأکید داشتند نقطه عطف تحول در محتوای کتاب‌های درسی برای دهه پیش رو است.

طرحواره امتداد برنامه درسی تا سطح مدرسه متمرکز بر ترجمه اسناد بالادستی جهت عملیات سازی مورد دیگری بود که لطیفی آن را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های پیشروی سازمان برشمرد و گفت: این طرحواره در هشت گام تهیه شده و تعدادی از خرده پروژه‌ها را درون خود دارد که اقدامی ارزشمند است.

بازنگری جدول عناوین درسی؛ بازطراحی دوره‌های تحصیلی؛ آغاز فرایند نگارش بسته‌های تربیت و یادگیری از دیگر توضیحات ارائه‌شده در این نشست بود.



دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

با حضور مسئولان حوزه و اموزش و پرورش

همایش طرح سه میم «پیوند مسجد، مدرسه و منزل» در اهواز برگزارشد + تصاویر

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)

در دوره دانش‌افزایی طلاب آموزش ‌وپرورش

تاکیدامام جمعه قزوین بر تقویت همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تفاهم نامه های ستاد همکاریها از آغاز تاکنون

به مناسبت آغازامامت حضرت ولیعصر(عج)

درمحضرغایب حاضر/ ازهمه خبرهاى شما آگاهيم!

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است